We zijn in september naar het eetfestival Djemaa en Fna geweest en daar hebben we ideetjes op gedaan. Verder had ik zelf al wat gerechten die ik regelmatig maak. Vriendin van me heeft falafel gemaakt met een recept wat ze al wat en verder zelf wat gegoogeld.
We hadden Turks brood met hummus (kikkererwtenpuree), zaalouk en baba ganouch (auberginepuree), daarna couscous met een tajine van courgette, aubergine, abrikozen, noten en rozijnen met falafel. Daarna nog een toetje van filodeeg met kokos, noten en room en Marokkaanse koffie.
Vandaag geen Marokkaans eten hier.
@Daantje had je recepten of ben je hiervoor eens naar kookworkshop geweest?
Vanmiddag naar een lunch geweest in Grand Café Groningen: Groningse mosterdsoep, broodjes flammkuchen en 's-avonds wat snacks gehad.
Dat klinkt goed trijn :9
We zijn in september naar het eetfestival Djemaa en Fna geweest en daar hebben we ideetjes op gedaan. Verder had ik zelf al wat gerechten die ik regelmatig maak. Vriendin van me heeft falafel gemaakt met een recept wat ze al wat en verder zelf wat gegoogeld.
We hadden Turks brood met hummus (kikkererwtenpuree), zaalouk en baba ganouch (auberginepuree), daarna couscous met een tajine van courgette, aubergine, abrikozen, noten en rozijnen met falafel. Daarna nog een toetje van filodeeg met kokos, noten en room en Marokkaanse koffie.
Oh lekker zeg Daantje
Morgen weer gewoon eten: boontjes, aardappelen, gehaktbal en een toetje.
Vandaag nog patatjes en morgen weer gewoon bietjesstamppot.
Gewoon is ook lekker.
Precies. De variatie maakt het lekker.
Soms is het ook gewoon lekker om bijzondere dingen te maken in je eigen keuken. Gewoon een lekker dagje koken
Klinkt erg lekker.
Tijdje gelden een Turks kookboek gegoogeld en al een paar keer iets van gemaakt.
Ook maar eens kijken of ik zoiets kan vinden over de Marokkaanse keuken.
Paginering