Wat eten we vandaag, deel 16
16-01-2013 om 20:53 uur GeslotenHier ook vis met quinoa, en verder tomaat, ui, paprika en roergebakken romaine sla. Marcus, het hoofdgerecht van je recept op maat heb ik nu gemaakt en dat smaakte mij goed. Hoewel, niet heel veel honger met die griepachtige symptomen.
@abo,ik wist heel niet dat je romaine sla moet roerbakken.word t dan niet heel slap.
wij hebben vandaag spruitjes(hele kleintjes,duurt wel 20 minuten om ze schoon te maken)met spekjes en champignons,speklapje en quinoa
Had ik ook nog nooit gedaan, maar stond in het recept van Marcus ... Het wordt dan wel slapper, maar is goed eetbaar.
En hier maar weer verder:
vorige
nou dat ga ik ook een x proberen.morgen eet ik in dekkerswald. :?
Dekkerswald schijnt best lekker te zijn. Heb er een paar jaar geleden poliklinisch gerevalideerd. Wij zaten weleens in de eetzaal als de maaltijd klaar gingen zetten en de tafels dekken. Er was toen een saladebar en soep de rest weet ik niet maar het werd allemaal netjes klaargezet en voorzover ik het kon zien was het vers.
Kerriezuurkool :9
laat thuis vandaag, dus lekker hutspot uit de vriezer met spekjes een kaas :9
Hier ook laat, ik at erwtensoep met roggebrood met katenspek.
ook laat.
shoarma klaargemaakt met broodjes
nog geen idee wat ik vandaag eet........
ik heb net een lekkere zak ikea chips op :+
Paginering