Ik heb twee bakblikken en een rooster bij mijn oven en heb onderin altijd een van de blikken zodat als het overloopt het daarop lekt. Dat is makkelijker schoon te maken dan de bodem van de oven zelf.
Ik heb twee bakblikken en een rooster bij mijn oven en heb onderin altijd een van de blikken zodat als het overloopt het daarop lekt. Dat is makkelijker schoon te maken dan de bodem van de oven zelf.
@Emsepems, hahaha ik moest lachen om het eerste bericht. Wel een goede tip, nog niet van dat matje gehoord. Ik gebruik altijd aluminiumfolie op de bakplaat. Is het vies dan weer een nieuwe.
@Emsepems, hahaha ik moest lachen om het eerste bericht. Wel een goede tip, nog niet van dat matje gehoord. Ik gebruik altijd aluminiumfolie op de bakplaat. Is het vies dan weer een nieuwe.
Deel 2... berichtjes schieten steeds weg zonder te zijn opgeslagen. Dus ik doe t in 2 delen.
****
Sinds kort heb ik een oven. Bij een beetje knoeien lekken of id stinkt de oven... en heb ik weer n astma aanval.
Nu zag ik matjes voor in de oven op de bodem, op internetsites. Ze kunnen 290C hebben.
Gekocht en hier werkt het prima. Bij viezigheid spoel je t matje af en klaar! Geen stank voor rook meer in huis :-)
Kk had gewild dat ik dit eerder wist, vandaar dit berichtje
Ik heb twee bakblikken en een rooster bij mijn oven en heb onderin altijd een van de blikken zodat als het overloopt het daarop lekt. Dat is makkelijker schoon te maken dan de bodem van de oven zelf.
Ik heb twee bakblikken en een rooster bij mijn oven en heb onderin altijd een van de blikken zodat als het overloopt het daarop lekt. Dat is makkelijker schoon te maken dan de bodem van de oven zelf.
Bedankt voor de tip Emsepems.
@Emsepems, hahaha ik moest lachen om het eerste bericht. Wel een goede tip, nog niet van dat matje gehoord. Ik gebruik altijd aluminiumfolie op de bakplaat. Is het vies dan weer een nieuwe.
haha, ik ook.