Mijn dagje IV

Dit topic is gesloten
HeidiVHeidiV Gebruiker
edited maart 2013 in HeidiV
Even hier geplaatst, kan iedereen terug reageren  ;)
@ Hj Bedankt, ben inderdaad al blij met mijn rug die losser is
@ Tessa voorlopig hoef ik niet naar ziekenhuis gelukkig maar, bedankt.
@ Edelweiss bedankt

Verdikt bij de huisarts is buikgriep en astma exa  , medicatie en rust en haar op de hoogte houden.
Voorlopig nog thuis, maar betert het niet of wordt het erger ziekenhuis  .

Slaap zacht    

Veel liefs, knuf  
Heidi  
Ga naar laatste reactie«137

Reacties

 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Mamv2 Dank je

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  ik had dacht ik al ergens anders geschreven????????
  jij weet wel waar neem ik aan,

                            groetjes  :W
 • HJHJ Gebruiker
  Beterschap.
  Hoop dat je het thuis nog even volhoudt. O+ :*
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Bessie wat bedoel je eigenlijk, dat het in mijn ander topic staat is zo, maar heb het hier gezet omdat als je 200 berichten hebt, elk bericht dat daar over gaat verdwijnt later. Je kunt maar 200 berichten hebben, en iedereen die erop reageert zijn reactie verdwijnt, en ik weet dan niet wie wat gereageerd heeft. Dus heb ik het even verplaatst naar hier. Zodat jullie kunnen reageren.
  @ HJ ik hoop het ook, bedankt.

  Hier een slechte nacht, maar ga de schade direct inhalen. Leg me terug op bed, en probeer nog even te slapen. Of in de zetel, we zien wel waar we terecht komen  :)

  Eerst eens naar de andere kine bellen, ik mag dus daar gaan in die kinderpraktijk, maar ga conditietraining blijven doen bij Dorien  :). Zo met huisarts afgesproken. Maar zolang ik koorts heb mag ik van huisarts geen kine doen  ;( al hebben mijn longen het nu wel nodig.

  Ik hou jullie op de hoogte
  Nog een fijne dag!

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • KariboeKariboe Gebruiker
  Hoi Heidi,

  Rottig dat het niet goed gaat met je longen en de rest. Ik hoop dat het snel beter gaat.
  Het houdt maar niet op, he?
  Fijn dat je een leuk weekend had bij het toneel en de andere dingen.
  Groetjes,

  Kariboe
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Kariboe idd het houd niet op, maar we blijven vechten, spijtig genoeg heet mijn lichaam alle bacteriën en virussen altijd welkom  ;(, hoop dat daar ooit verandering in komt. En natuurlijk eens een virus of bacterie reageren mijn longen er heel graag op.  Bedankt

  Veel liefs, knuf  O+

  Heidi  :W
 • tessa1975tessa1975 Gebruiker
  Heeeel veeeel beterschap.
  Fijn dat je in ieder geval thuis uit kunt zieken
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Tessa bedankt ja idd leuker om thuis te zijn, hoop dat het blijft lukken, morgen huisarts eens bellen voor verslag uit te brengen.

  Veel lief, knuf  O+
  Heidi  :W
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  Hoi Heidi,
  sorry, ik ben er nog niet zo goed mee op de hoogte hoe alles gaat op deze site.
  ik had al gereageerd dat ik het fijn vond dat je het zaterdag-avond gezellig hebt gehad.
  Ook dat je heerlijk bij je vriendje had gegeten, als hij de capaciteiten van zijn vader heeft zal je nog genieten van zijn kookkunsten.
  Ik was blij voor je dat je toch nog wel een gezellig weekend gehad hebt.
  Wel balen van die buikgriep en je longen.

                            véél beterschap en een dikke knuffel  :W :W :z :z
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Bessie is niet erg, heeft bij mij ook even geduurd eer ik het door had, dus je bent niet alleen.

  Vandaag is maar gewoontjes verlopen, veel geslapen, als het lukte want soms stak de benauwdheid er een stokje tussen.
  Morgen kine bij Dorien en haar het nieuws vertellen dat ik dus bij die andere mag gaan, daar ga ik donderdag. Is allemaal spannend, weer iemand nieuw, weer aanpassen, leren kennen, .... pff heb er geen zin in.

  En voor de verandering moet ik donderdag nog eens op medisch onderzoek, grrr, precies of die van de mutualiteit weten niet hoe ziek ik ben. Ze weten alles wel veel beter dan mij, maar toch willen ze controleren of ik niet onterecht een uitkering krijg. En moet dus al de verslagen meebrengen, begin maar te verzamelen zou ik zeggen, grrr dacht dat ze me met rust gingen laten. Maar dus verkeerd gedacht.

  Nu proberen te slapen, slaap zacht  :z :z :z :z :z

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  oh, balen van a.s. donderdag dat medisch onderzoek.
  Véél sterkte met alles donderdag !!!!
  nu inderdaad hopelijk lekker slapen voor je,

                                                      :z :z :z :z
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Bessie ja idd, heb er een hekel aan. En dat is dan zo bij een arts die er niets van kent, zat ooit eens te beweren dat je niet over de 100 % eenseconde waarde kon hebben en zo, dus zie er echt naar uit om te gaan pfff wou dat ik het kon overslagen. En wat doe je tegen zo een dokter, hij beweerd het toch beter te weten.

  Slapen was een ramp, benauwd, koorts, pijn, ... liggen woelen de hele nacht door en af en toe in slaap dommelen. Maar dat gaan we zo weer proberen in te halen, door ons even neer te leggen, na het douche.

  Vandaag naar Dorien zie er naar uit, maar mag waarschijnlijk nog niet oefenen, want zolang ik koorts heb mag ik niets doen van inspanning  ;(, en heb daar nu net zoveel zin in nog eens wat te bewegen. Maar we zullen proberen te onderhandelen  ;). Soms lukt dat, al is ze soms wel streng, maar is ook wel nodig denk ik  :@.

  En dan mijn dossier bij elkaar zoeken voor die arts van de mutualiteit, dat ik alle verslagen kan meenemen, en hem zo klein krijg hihi ja heb hem echt niet graag. Eigenlijk hoop ik dat ik een andere arts heb dan vroeger, en mits ik verhuisd ben zou dat wel eens kunnen. Het is dus afwachten tot morgen, ja een arts dat niets van longfuncties kent kan ik best missen, en dan probeert te beweren dat hij er iets van kent. Heb ooit een eenseconde waarde gehad van 114 % Maar dat kon niet, nu raak ik daar niet meer aan. De eerste keer dat ik in uza een test deed was het nog 83% en de tweede keer 56% en daarna was die nog lager dan de vorige keer, maar heb ik de cijfers niet meer gezien. Ben eens benieuwd wat die daar op te zeggen heeft. Meneer de beterweter. Zie er dus echt tegenop, en dan moet ik nog enorm vroeg gaan, niet eerlijk allemaal. Maar goed genoeg erover gezeverd.

  Me nu maar eens gaan klaarmaken en nog wat gaan rusten.
  Nog een fijne dag!

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • LientjeMLientjeM Gebruiker
  Hey Heidi ik kom ook helemaal onnozel van die verzekeringsartsen.
  Zou oude mensen die eigenlijk op pensioen horen. Die niks verstaan van het huidige onderwijssysteem. Denken dan dat je barslechte leerling bent omdat je het in delen doet anders ga je gewoon kapot eraan.
  Verder raap je alle verslagen en gegevens bij elkaar en stuur je deze ruim op voorhand op. Blijkt dat hij niks ontvangen heeft. Gelukkig nog eens de kopies bij. Hatelijk zou ik het zeggen.
  Veel kan ie der niet van maken, behalve de uitleg die erbij geschreven staat op laatste verslag van longarts omdat ik niet meer in labo mag.
  Moest speciaal 2u op trein zitten om er te raken, dan nog eens 2u terug en stond alles op papier dat hij moest weten. Heeft niks extra gevraagd. Veel goesting om die vent een sjot onder zijn kont te geven.
  Maar moet zeggen voor ons eigen verzekering was het wel een keivriendelijke die wist waarover ze sprak. Was dicht in de buurt dat ik mocht gaan en was ruimte om afspraak aan te passen.
  Zo zie je maar dat ze niet allemaal zo onmogelijk zijn. Hopelijk heb je iemand van het laatste kaliber.
  Succes!
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  Hoi Heidi,
  Nogmaals >>>  toy, toy, toy  (sterkte) voor morgen !!!
  Snap dat je er tegenop ziet.

                                groetjes en hopelijk een betere nacht

                                                            bessie  :W :W :W :W
 • HJHJ Gebruiker
  Hoop dat je toch iets hebt mogen oefenen vandaag.
  Succes morgen bij mutaliteit.
  Hopelijk heb je vannacht weer een iets betere nacht.
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Lientje dank je, ja ken ik, is hatelijk he zo een arts, hoop ook op een goede.
  @ Bessie dank je hoop echt op een andere arts deze keer niet meneer beterweter.
  @ HJ dank je, oefen was niet aan de orde, Dorien belde dat ze ziek aan het worden was en ik beter niet kon komen omdat ik zo gemakkelijk infecties overneem. En hoop ook op een betere nacht.

  Vandaag geen kine Dorien voelde zich niet goed en vond het beter dat ik niet kwam, want neem te vlug een infectie over zij ze. Zeer verstandig van haar. Kan het wel missen nog een infectie, raak van de deze nog niet eens af. Morgen naar de andere kine, de kinderpraktijk gaat raar zijn om daar binnen te gaan. Ben echt benieuwd hoe dat gaat zijn.

  Voor de rest niet veel gedaan, veel gerust, mits ik slecht slaap. In de dag ging slapen ook niet zo goed, vond mijn draai niet. Heb steeds liggen woelen in bed. Hoop dat het deze nacht dus beter gaat.

  Wel weer eens mij dossier gekopieerd voor die arts van de mutualiteit, en dat het daar morgen maar snel vooruit gaat.

  En vandaag huisarts gebeld voor een update van hoe het gaat, en moet morgen naar het ziekenhuis bellen voor raad. Hoop dat ik niet moet langs gaan, dat ze gewoon medicatie voorstellen, maar niet zeggen dat ik even op consult moet komen. Zie dat niet echt zitten, heb geen zin om nu in een ziekenhuis te liggen. Heb morgen nog een toneel gepland. En dan volgende donderdag ga ik spreken over jong zijn en ziek zijn. Dus het komt echt niet goed uit deze keer, alle eigenlijk geen enkele keer om eerlijk te zijn  :@.

  Ga wat proberen te slapen, want mijn wekker loopt veel te vroeg af morgen.
  Slaap zacht  :z :z :z :z

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  Veel succes morgen bij de nieuwe kine hopelijk kunnen ze je daar goed helpen en voel je je snel op zijn plaats daar. Hopelijk hebben ze in het ziekenhuis nog raad voor je en hoef je niet op consult te komen. Leuk weer naar toneel veel plezier. Lijkt me wel spannend praten over je ziek zijn wens je voor dan alvast veel succes. Slaap lekker :z hopelijk lukt het een beetje.
 • FritzFritz Gebruiker
  hallo ik hou het lekker klein.
  ik hoop dat alles goed gegaan is met je spreekbeurt en dat het toneel leuk was.
  groet.  :W
 • KariboeKariboe Gebruiker
  Hoi Heidi,

  Ik hoop dat het enigzins goed gaat bij de dokter van de mutualiteit. Bureaucratie is er dus niet alleen in NL.  ;)
  Je bent vandaag bij de kinderpraktijk geweest of je moet nog. Ik hoop dat ze je kunnen helpen.
  Waar ga je spreken over jong zijn en ziek te zijn?
  Ik hoop dat je niet opgenomen wordt. Maar als het zo slecht blijft gaan is er misschien geen andere mogelijkheid. Dan stuur ik een kaart.
  Groetjes,

  Kariboe
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ HJ dank je, toneel ben ik niet geweest, nog koorts en toch langs uza gemoeten dus was te veel op een dag.
  @ Fritz spreekbeurt is volgende week donderdag, echt spannend, de rest wel oke  ;)
  @ Kariboe bij mutualiteit was het oke, hoefde me geen zorgen te maken, in de kinderpraktijk viel het goed mee, ze deed nog volwassenen zei ze, weet niet of dat was om me gerust te stellen of echt zo was. Heb wat technieken bijgeleerd  ;) gaan spreken is bij ziekenzorg cm volgende week donderdag, over hoe ik het ervaar om ziek te zijn, en hoe ik het liefst heb hoe ze met mij omgaan  ;) wel spannend.

  Vandaag een druk om eigenlijk ziek te zijn.
  Eerst de mutualiteit, dat viel gelukkig goed mee, moest me geen zorgen maken het kwam terug in orde. En blijf mijn  uitkering behouden  :).

  Daarna naar de kine in de kinderpraktijk, viel goed mee, en heb direct wat aangeleerd gekregen.
  1 keer per week ga ik ernaar toe. En ze stelde me direct gerust dat er ook nog andere volwassenen kwamen. Alleen vraag ik me af of dat echt zo is, of ze me gewoon gerust wilde stellen, want vind het dan wel raar dat ik pas na een week groen licht krijg om er naartoe te gaan. Maar goed we zullen het erbij houden dat het echt zo is  :).

  Dan daarna gebeld naar uza, en wat was de conclusie kom maar even langs. Dat hoopte ik nu net dat ze dat niet zouden zeggen. Dus even longfunctie, foto, ... waaruit kwam dat longfunctie wel wat minder was, mijn weerstand gestegen was, en rechter long tekende. Maar nog niet zo erg om me zorgen over te maken, eerst proberen uit te zieken, en als het binnen een paar dagen niet beter was, dan terug gaan en gingen ze verder kijken wat er moest gedaan worden.

  Dus een zeer bewogen dagje vandaag, ben eigenlijk wat op.
  Nog een fijne avond voor wie nog op is, en anders slaap zacht  :z :z :z :z

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  "gelukkig" dat het zo allemaal is afgelopen.

  Probeer maar lekker te slapen.

                groetjes en  welterusten 

                                                bessie  :z :z :z
 • FritzFritz Gebruiker
  Ik heb zeker niet goed opgelet met die spreekbeurt. Als het toch nog moet gebeuren dan helpen  deze trucjes misschien (of ken je ze al):

  1---  Neem één persoon uit de groep die je kent of leuk vindt en begin daar tegen te praten (je kunt zelfs iemand die je kent midden in je publiek zetten). Het lijkt nu niet een volle zaal met onbekenden.

  2---  Begin na het voorstellen met een vraag direct aan één persoon in het publiek.

  3---  Loop lekker een beetje heen en weer.

  4--- Vraag gerust of ze een vraag even voor later willen bewaren of schrijf hem op een flip-over of iets dergelijks.

  [move]O0  Groet en succes  O0[/move]
 • HJHJ Gebruiker
  Jammer dat toneel niet doorging hopelijk volgende keer weer beter en alsnog naar toneel. Fijn dat je mutaliteit meeviel en je je uitkering behoudt.
  Lief dat ze je bij kine op je gemak probeerde te stellen dat er meer volwassenen komen, hoop dat ze je daar goed kunnen helpen. Fijn dat het meeviel in het ziekenhuis hopelijk knap je de komende dagen een beetje op het hoef je niet terug.
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Bessie slapen is niet van mijn beste kwaliteiten  ;) slaap enorm slecht. Maar toch bedankt  :)
  @ Fritz Bedankt voor de tips, ga ik zeker gebruiken. Er zit al iemand in het publiek waar ik bevriend mee ben, ga wat met haar afspreken  ;)
  @ HJ de kine is echt super, heb echt veel effect van wat ze me aangeleerd heeft. Ook dankzij het PEP masker, begin er echt effect van te voelen, en doet heel goed. In het begin was het wat benauwd. Maar nu zalig  ;) en de koorts begint te zakken  :)

  Gisteren niet veel gedaan, lekker rustig gehouden en goed gerust  ;) dat is het enige wat nu telt. Zodat ik wat opknap, en me beter begin te voelen. En ik niet te snel terug naar het ziekenhuis hoef. Wel even langs huisarts geweest om alles te bespreken. En het goede nieuws over het pep masker dat zij had voorgesteld te zeggen. Dat mag ook eens, niet alles altijd negatief, het goede mag ook gezegd worden.

  Vandaag even wat weggebracht naar een vriendin, ze zei me dat ze geen geld meer had voor eten, want ze had inkopen moeten doen voor haar woning dat ze van het OCMW had gekregen. Heb ik haar gezegd we gaan naar de aldi. Eten moet je doen, dacht eerst langs de voedselbank te gaan maar ze namen niet op. Dan heb ik voor haar wat eten gekocht, dat ze het weekend toch kan eten. En mijn rekening nummer op de rekening geschreven, ze ging dat bij het OCMW binnen doen en zien of ze dat terug storten, maakt mij niet veel uit, ik vind gewoon belangrijk dat ze kan eten. Een weekend niet eten dat kan niet. Maandag ga ik de voedselbank bellen om te horen waar we moeten zijn en ga ik daar eens met haar naartoe zodat ze dat weet voor de volgende keren, als ze niet genoeg geld heeft dat ze dan daar eten kan gaan halen.
  Dus weer een goede daad gedaan voor vandaag  ;), voelt gewoon goed andere helpen waar kan  :)

  Nu nog wat rusten, tv kijken en genieten van de zaterdag avond. Net lekker gegeten. Mama had konijn met kriekjes klaargemaakt, was zalig lekker  :). En daarna fruitsalade. Beter kan niet  :)

  Nog een fijne zaterdag avond.
  Slaap lekker deze nacht!

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  Fijn dat deze kine goed helpt voor je longen en de koorts begint te zakken.
  Goed hoor een goede daad doen voor iemand, hopelijk lukt het je voedselbank voor haar te regelen zodat ze in het vervolg als ze krap zit daar wat eten kan halen.
  Wat zijn kriekjes?
  Wens je een fijne zaterdagavond.
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ HJ ja dat voelt inderdaad goed, en hoop ook dat ik de voedselbank voor haar in orde krijg.
  En hier een afbeelding van kriekjes, in saus en daar dan het vlees nog in, deze keer bij ons konijn, ook eten ze hier ballekes met kriekjes, pens met kriekjes, ... Echt lekker  ;), ze verkopen dat zo in vocht en dat doe je dan bij het vlees, of gewoon op je bord als je bv pensen met kriekjes eet. Het is dan zalig lekker om een boterham in die saus te doppen. Het water komt al in mijn mond  :).

  kriekjes.jpg
  Hoe noemt dat bij jullie?

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  Krieken zijn bij ons kersen :)
 • HJHJ Gebruiker
  Weer wat geleerd bedankt beide kende krieken niet kersen wel hoor.
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  Hier heb je krieken en kersen, krieken zijn meer zuur van smaak en kersen zoeter. Allebei super lekker  :)

  kersen.jpg

  kersen1.jpg

  kersen2.jpg

  Dit zijn allemaal kersen, de laatste vind ik zalig, maar heb er nog een betere van krieken  ;)

  krieken1.jpg

  Vind die wel grappig  :)

  Kersen heb je in verschillende soorten, licht en donker van kleur, krieken denk ik altijd licht van kleur zelfs soms naar het witte toe, of met witte plekken op. Maar allebei zijn ze super lekker, om zo te eten en krieken dan ook voor bij maaltijden.

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • bessie1956bessie1956 Gebruiker
  Hoi Heidi,

  goed van jou hoor dat je die vriendin geholpen hebt!! klasse!!! ^O^
  En wat het slapen betreft? >>> kunnen we elkaar aan handje geven.
  Door allerlei omstandigheden weet ik er alles van de laatste jaren.
  PROBLEEM, af en toe een pilletje heb ik ook wel nodig om goed uit te rusten.

                              het beste en een dikke knuffel

                                                                  bessie  :z :z :z
Dit topic is gesloten