Chlamydia Pneumoniae

Beste,

Ten einde raad ben ik...
Ik heb er 5 kuren Biclar opzitten en van als ik stop met ab wordt ik immens kortademig en pijn aan longen en ondraaglijk gevoel. Ik denk dat ik met een héél hardnekkig iets in mijn longen zit. Kan het dat dit maanden duurt vooraleer die bacterie weg is of is dit puur de astma?

Als ik stop met ab escaleert het en is mijn leven in gevaar. Ik weet echt niet meer wat te doen.

Iemand bekend met het Dokter Whaldon protocol en dokter Stratton Protocol ?

Mvg

Reacties

 • Richard50Richard50 Gebruiker
  Est ik weet is dat sommige bacteriën heel hardnekkig zijn en zelfs met ab zeer moeilijk te behandelen. Het kan soms inderdaad maanden duren maar dat is ook afhankelijk van het soort bacterie. Sterkte en beterschap
 • Richard50Richard50 Gebruiker
  @Lien78 jouw vraag is, denk ik, meer voor een deskundige, ik heb deze bacterie gegoogled maar wat ik eruit begreep is het een zeer hardnekkige bacterie die echt goed behandeld moet worden, nogmaals ik ben geen arts maar ik zou dit toch met je longarts bespreken. Sterke
 • Lien78Lien78 Gebruiker
  Richard50 Bedankt voor jou spoedig antwoord. Dit is net wat ik niet begrijp, overal lees ik ook dat dit iets is die in bepaalde gevallen langdurig moet behandeld worden, dat veel mensen dit wel goed elimineren vanuit het eigen imuumsysteem maar dat er hier een daar toch wel een langdurig antibiotica gebruik nodig is als het een te hardnekkig iets is, dat is ook wat ik ervaar, dat het zonder ab zeker niet gaat. Het is echt bangelijk wat ik dan door maak, ontzettend kortademig, keelspieren en rugspieren spannen op, gerommel in longen, longen zwellen op met momenten. Ik wens het niemand toe alvast. Ik hoop dat een longarts hier wat raad kan geven.
 • Deze infectie kan heel hardnekkige klachten geven en behandeling met claritomycine lijkt in eerste instantie een juiste keuze.
  Het lijkt mij echter raadzaam dit met je eigen arts op te nemen.
  Meer informatie is te vinden op de site van de RIVM (https://lci.rivm.nl/richtlijnen/chlamydia-pneumoniae)

  Groet, Peter van Tilburg
Log in of Registreer om te reageren.