Luchtslang

Mijn vraag is:trainen volgens de RMET methode.dus met een slang.kan dit gewoon met. Bv een slangetje van de gamma?.ik train nu 5 x in de week maar wil kijken of deze methode nog meer oplevert.groetjes peetjoo

Reacties

 • Longfonds AdvieslijnLongfonds Advieslijn Longfonds Advieslijn, Moderator
  Beste Peetjoo,

  Bij ons is de RMET methode niet bekend. We adviseren je deze vraag te stellen aan diegene die deze trainingsmethode heeft voorgesteld.

  Met vriendelijke groet,
  Advieslijn
 • Ik kan ook niets over RMET vinden, maar als het om je longen gaat dan zou ik bij voorkeur een slangetje kopen in een winkel voor medische hulpmiddelen. Die vind je vaak in, of nabij een ziekenhuis of gezondheidscentrum. Misschien iets duurder, maar bij "een" slangetje van de bouwmarkt weet je niet welke weekmakers etc. er gebruikt zijn.
 • peetjoopeetjoo Gebruiker
  Oke.bedankt voor jullie reactie.het artikel stond op de site longfonds.nl.....
 • Longfonds AdvieslijnLongfonds Advieslijn Longfonds Advieslijn, Moderator
  Beste Peetjoo,

  Zou jij de link van dit artikel kunnen doorsturen? Wij zijn wel erg benieuwd waar het artikel over gaat. Wij hebben ook gekeken op www.longfonds.nl, maar helaas kunnen wij dit artikel niet vinden.
  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Advieslijn

 • SpiritSpirit Gebruiker
  Hallo Peetjo,

  Bij logopedie heb ik wel met een speciaal slangetje in flesje water geblazen om beter met klachten om te kunnen gaan. Helaas hielp het bij niet.
  Op internet kun je dit vinden onder Bubbelen of onder de officiële term:
  LaxVox techniek.

  Misschien is dit wat je bedoelt?

  groetjes,

  Spirit
Log in of Registreer om te reageren.