Puffen op reis

Omdat ik op vaste tijden moet inhaleren had ik zeker in het begin best wel moeite om het in te passen in mijn dagelijkse bezigheden. Soms vergat ik het en schoot daarbij in de stress. Tegenwoordig gaat het beter. Alleen met het spoelen achteraf.... Zeker als je onderweg bent stuit je op praktische moeilijkheden. In de auto onderweg maar gauw een parkeerplaats zoeken was vooral een dingetje. Maar... Ook dat heb ik opgelost. Gewoon door een afsluitbare beker mee te nemen die ik naderhand gewoon kan legen, uitspoelen. Ben benieuwd hoe jullie het hebben opgelost en ermee omgaan.

Reacties

 • NckiieNckiie Gebruiker
  Als ik onderweg ben dan ben ik flexibeler in de tijden qua puffen. Als ik in het zkh lig zijn mijn puftijden ook anders, omdat mijn ritme dan helemaal anders is.
  Als het een beetje te plannen valt dan doe ik dat wel, als we verder weg gaan stoppen we om de 2 uur dus dan valt dat ook te plannen om de medicijnen op het juiste moment in te nemen:)
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  Die enkele keer dat ik moet puffen en geen kraan/wasbak bij de hand heb, spoel ik mijn mond en slik het daarna gewoon door. Voor een keertje kan dat bij mij geen kwaad. Ik heb een wekker op mijn telefoon voor de pufmomenten die er snel bij inschieten.
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  Als ik niet kan spoelen dan slik ik water gewoon door,doe dit al jaren en nooit last gehad van iets.
  Ik vergeet nooit ene puf, neem eerder te veel.
Log in of Registreer om te reageren.