welke longziekenhuis is het meest gespecialiseerd in diagnostiek

Sinds een paar dagen weer extreem moe en enorm veel hoesten. Keel lijkt dicht te slaan en enorm veel moeite om slijm kwijt te kunnen raken. Eerder deze week slijm opgehoest die volkomen grijs / zwart was. Sinds 2012 al onderzoek na onderzoek zonder resultaat(diagnose).

Waar maak ik het meeste kans op een diagnose en daarmee ook op een behandeling...?

Medicatie die ik eerder kreeg voorgeschreven was op basis van astma. Dit blijkt het niet te zijn. En moest er daarom ook maar mee stoppen.

Reacties

 • ThirzaThirza Gebruiker
  In welke regio zoek je een ziekenhuis?
 • BronchiesaurusBronchiesaurus Gebruiker
  Wil eigenlijk naar een plek waar men het beste kan diagnosticeren. Regio maakt niet uit.
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  Ik vind het UMCG ontzettend goed! Wat diagnose betreft weet ik niet, deze had ik al, maar ze doen daar zoveel onderzoek en werken aan zoveel nieuwe dingen.
  Succes!
 • StefanieStefanie Gebruiker
  Dekkerswald in Groesbeek
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  Nieuwegein schijnt ook goed te zijn, wel vooral gerust op interstitiële longziekten. Astma expertisecentra zijn er verschillende in Nederland.
 • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
  Mcl leeuwarden
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Er zijn inderdaad meerdere astma expertisecentrum verspreid door heel Nederland, zou daar eens opzoeken en kijken wat bij jou in de regio zit.
 • Longfonds AdvieslijnLongfonds Advieslijn Longfonds Advieslijn, Moderator
  Hallo Bronchiesaurus,

  Wat een vervelende situatie dat er nog steeds niet meer duidelijkheid is. Voor een diagnose kun je wellicht het beste terecht bij één van de astma behandelcentra. Afhankelijk van wat er uitkomt kan dan gekeken worden waar je de beste behandeling kunt krijgen. Deze centra zijn te vinden via google. Kijk welke het dichtst bij jou in de buurt is. Je mag ook altijd even contact opnemen met de Advieslijn 033-4341212. Sterkte.

  Met vriendelijke groet,
  Advieslijn
Log in of Registreer om te reageren.