Weer zo benauwd

Ik ben alweer een paar dagen zo benauwd extra medicijnen hebben niet echt lang baat, huisarts gaan deze week. Wat doen jullie als je zo benauwd bent Dan bedoel ik natuurlijk niet naar de huisarts gaan maar gewoon om de dag redelijk door te komen.... Dankje wl alvast

Reacties

 • emsepemsemsepems Gebruiker
  Rust! En iedere dag dat je langer wacht met een kuur is 2 dagen langer ziek. Dus rap naar de arts
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Ik overleg zsm met de arts en verder probeer ik rustig aan te doen en niet over mijn grenzen te gaan. Verder kijk ik dan vaak netflix of luister naar muziek om mezelf soort van gedwongen rust te geven. Ik wil namelijk vaak te snel te veel doen en ga te makkelijk over mijn grenzen heen waardoor ik mezelf alleen maar dieper in de nesten werk.
 • ThirzaThirza Gebruiker
  Ik zoek liever afleiding in doe-dingetjes. Wasje vouwen, knoopjes uitzoeken, puzzelen, breiwerkje, een la schoonmaken en uitsorteren (waar ik anders het geduld niet voor heb) foto's uitzoeken en inplakken, allemaal afleidend, want als ik ga zitten hoor ik mezelf reutelen en zagen en voel ik me niet echt beter.
  Rustige beweging bevordert ook de longventilatie. Beterschap!
 • Peerke1050Peerke1050 Gebruiker
  Dank jewel voor jullie berichtjes Morgen naar arts toe inderdaad niet lang mee wachten
 • caroline400caroline400 Gebruiker
  ik dacht blijven wandelen. Met astma en prednison beter voor longetjes. 17 km gewandeld voor mij een opstart momentje maar sinds 2 dagen nu ben ik te moe om iets te doen en heb ik zoveel last van de prednison dat ik nu doe aan bank hangen en pc spelletjes doen.
 • MarcusMarcus Gebruiker
  @ Peerke1050 hoe is het nu?
Log in of Registreer om te reageren.