advies?

Hoi, ik loop vanaf dat mijn zoontje een paar maanden is geregeld bij de kinderarts binnen. Begon met exceem. Later verdween dit en ontstonden hoestklachten, nu is hij bijna 5 en sinds vorig jaar krijg hij tweemaal daags de ontstekingsremmer en zonodig luchtwegverwijderaar, ook amvamys neusspray. Het ging een periode goed. Eerder is hij ook geprikt en hieruit kwam huisstofmijt allergie en paarden. Klachten zijn vooral hoesten hoesten en hoesten, nu al weken lang en begint in avond, soms uren in de nacht of heel vroeg in de ochtend. Bleek zien en blauwe kringen. Zomer ging overigens goed. Desloratadine is ook voorgeschreven maar om dit dagelijks te geven zorgt weer voor vermoeidheidsklachten. Ik ben een beetje wanhopig en zoekende. Het mannetje moet wel naar school en hij heeft in de klas nauwelijks klachten, rent mee en thuis ontstaat het weer. Speciale hoezen al aangeschaft, op school ligt in de klas echt wel stof en ik wil eigenlijk, met juf in gesprek, om meer schoonmaak te realiseren. Maar zou hij dan niet gelijk in de klas last moeten hebben.? Vorige week had hij zoveel gehoest dat hij in de ochtend een emmer slijm met wat bloed overgaf, echt heel zielig om te zien. Hij weet niet beter. Ik vermijd al melk maar ik weet het echt niet meer. Vandaag bij huisarts geweest, longen klonken weer schoon. Ventolin doet weinig als ik het vaker volgens longverpleegkundige moet geven, hij wordt er wel drukker van en ook bloedsuikerspiegel schommelt dan. Wat is het toch wat ik kan doen.? Ook ben ik bang dat langdurig de ontstekingsremmer de groei remt. Thuis dweil ik geregeld. Stoffen bank wil ik eruit maar pas alles weer gewassen. Help, slapeloze nachten...Iemand tips?

Reacties

  • DaantjeDaantje Gebruiker
    Het kan best dat hij pas later klachten krijgt. Dat hij op school wel door blijft gaan op adrenaline en thuis in een veilige omgeving pas merkt of toegeeft aan zijn klachten.
  • WginyWginy Gebruiker
    Ja dat kan misschien heel goed zo zijn, ik ga in ieder geval starten met Halo Therapie, wil het graag met hem proberen. Bedankt voor je reactie!
Log in of Registreer om te reageren.