Dekkerswald

Hoi, vandaag mijn eerste assessment dag gehad (onderzoeksdag). Ik was veel te vroeg, maar werd gelijk geholpen. Eerst de uitleg over de movemonitor die ik een week moet dragen. Hierop kan men zien hoeveel je beweegt en rust. Daarna wat invullijsten ingevuld op de computer, je geeft hierop aan hoe jij de dingen ervaart (er zijn dus geen goede of foute antwoorden). Toen een kopje thee en een broodje gegeten, beetje uitrusten voor de longfunctietest. Longfuntiestest is zeer uitgebreid. Kreeg tussendoor een pufje en moest daarna 40 minuten wachten, in die 40 minuten de spierkrachtmeting gedaan en een hartfimpje laten maken. Gelukkig hadden de heren van de fietstest gelijk tijd voor mij, dus ik kon lekker door. Kreeg een plaatstelijke verdoving om een plastic slangetje in een bloedvat in te brengen. Via dat slangetje word er bloed afgetapt onder het fietsten om o.a. het zuurstofgehalte te bepalen. Je krijgt een masker op, wat plakkertjes op je lichaam daarna kan je gaan fietsen.....best wel pittig hoor! Wordt iedere minuut zwaarder. Nu op naar 1 augustus, mijn 2de assessment dag (gespreksdag). Ik zal jullie laten weten hoe dat is gegaan. Nu lekker even chillen

Reacties

 • spinnetjespinnetje Gebruiker
  Heel veel succes @renaatje. Ik ben inmiddels bijna een maand na de revalidatie op Dekkerswald en heb er veel aan gehad!
 • renaatjerenaatje Gebruiker
  Hoi spinnetje, bedankt voor je reactie. Hoelang heb je moeten wachten na de assessment dagen voordat je aan de revalidatie kon beginnen? Men zegt dat het snel gaat na de assessment dagen, maar wat is snel?
 • LisjeLBLisjeLB Gebruiker
  Veel Succes!!
  Maandag ben ik aan de beurt voor de revalidatie.
  Ik vind het allemaal erg spannend!!

  @renaatje bij mij zit er ongeveer een maand tussen.
 • renaatjerenaatje Gebruiker
  Hoi Lisje, zeker spannend. Heel veel succes met de revalidatie! Ik vind een maand tussen de assessment dagen en de revalidatie toch best nog wel lang, maar ja...ik moet gewoon geduld hebben.
 • daysydaysy Gebruiker
  Heel veel succes met de revalidatie
 • LisjeLBLisjeLB Gebruiker
  Dank jullie wel, ik ben inmiddels op de helft.
  En ik heb er enorm veel aan.
  Ik heb nog geen dag spijt.
Log in of Registreer om te reageren.