Heeft iemand ervaring met Duaklir genuair?

11-03-2016 om 07:46 uur

Ik vind alleen een topic over Eklira genuair.
Ik heb n.l. heel veel last van mijn spieren gekregen sinds ik dit middel gebruik. Ik heb er heel veel baat bij, waar ik bij vele andere pufjes problemen had wat mijn longen betreft, werkt de Duaklir super. Maar helaas wordt de pijn in mijn spieren echt verschrikkelijk. Als ik net opsta is het alsof ik artrose over mijn hele lijf heb. Na even lopen gaat het dan wel. Knijp ik ergens in, verkrampen mijn spieren meteen. Iemand hier ervaring mee?

Login of registreer om te reageren
04-03-2023 om 13:32 uur

Hallo Kitty,
Ook ik gebruik Duaklir sinds een jaar ongeveer; 2xdaags 1 inhalatie. Van een specialist kreeg ik te horen dat Duaklir op de grote longblaasjes werkt ipv de kleine. De gebruikelijke pufjes zoals Spiriva, berodual enz. hielpen mij onvoldoende.
Net als jij heb ik nu behoorlijk wat spierproblemen. Verder moet ik zeggen dat Duaklir mij goed bevalt. De pijnlijke spieren zijn in de ochtend het ergst; als ik eenmaal in beweging ben, gaat het beter.
Sterkte ermee! Met vriendelijke groet Nicky

Login of registreer om te reageren
04-03-2023 om 16:17 uur

Dank voor jouw ervaring, Nicky. Dit is al een oude posting, uit 2016 zie ik, jeetje, 7 jaar alweer en ondertussen heb ik nog steeds Duaklir. De pijn in mijn spieren is minder geworden, maar is er nog steeds. helaas is tot nu toe de Duaklir genuair nog altijd de enige puffer die het voor mij doet. We houden het er gewoon bij. Ik wist niet dat deze op de grote longblaasjs werkt. Toch weer wat geleerd. Ik heb de Berodual wel nog maar voor nood, als de Duaklir niet voldoende is.
Ook voor jou sterkte ermee 😉
Groetjes Kitty

Login of registreer om te reageren