Moderator gezocht

Dit topic is gesloten
GwennyGwenny Administrator , Gebruiker, Schrijver, Moderator
edited december 2015 in Mededelingen
Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Moderator die de huidige crew op vrijwillige basis komt versterken met het beheren en onderhouden van het forum.

Een Moderator controleert onder meer de geplaatste berichten op het forum en past deze, indien nodig, aan, kan topics verplaatsen of in het uiterste geval deze zelfs verwijderen. Ook het actief, informatief (middels nieuwsberichten) en enthousiast mee posten is onderdeel van deze leuke functie.

Wij zoeken iemand die, bij voorkeur, dagelijks actief is op het forum. Er worden de gehele dag door berichten geplaatst en zodoende is een grote en regelmatige aanwezigheid zeker een pre. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.

Helaas kunnen wij je geen salaris bieden. Wél krijg je een opvallende kleur wanneer je een post op het forum. Je wordt onderdeel van een enthousiast team die de schouders eronder zet om dit forum tot een nog groter succes te maken en je werkt bovendien mee als vrijwilliger voor het Longfonds

Heb je interesse om mee te werken aan dit leuke en groeiende forum, mail dan s.v.p. je motivatie naar: info@longfonds.nl
Alleen reacties die op dat mailadres binnen komen worden in behandeling genomen.

We zien jullie reacties graag tegemoet en vragen iedereen die interesse heeft te reageren! Voor vragen kun je eveneens terecht door een persoonlijk bericht te sturen naar Gwendolyne dan wel een e-mail te sturen naar voornoemd adres.

Longforum Crew
Dit topic is gesloten