Hoe voel jij je vandaag? #151

26-01-2018 om 18:17 uur Gesloten

En hier maar weer verder.

De reacties zijn gesloten.
02-02-2018 om 11:17 uur

@shadow, je kunt nu ook alle steun gebruiken. Fijn dat je omgeving en man ook zo'n steun zijn! Ziek zijn geeft vaak een eenzaam gevoel maar zolang mensen met je meeleven, voelt het een heel klein beetje beter!
Klopt helemaal bewegen moet, longfysio doe ik ook normaal, nu even niet maar ik oefen thuis, heb een hometrainer, er zijn nu teveel verkouden mensen bij de fysio voor mij, dat komt wel weer.
Liefs en toch een fijn weekend, Jolien

02-02-2018 om 22:56 uur

@ Goudvisje inderdaad ziek zijn geeft een eenzaam gevoel, heb ik zelfs ook wel met mijn partner helaas. Jij ook veel sterkte en beterschap.
@ Shadow heel veel sterkte dit weekend, mijn partner zegt vaak dat ik de conditie heb van een dooie wijkagent.
@ Dinie sterkte.

Denk dat ik iets van de griep golf mee krijg, de HA zegt dat het een lichte ontsteking van de bovenste luchtwegen is. Ben momenteel een blaffende zeehond en voel me belabberd. Het zijn momenten dat mijn lichaam, heb bovengedeelte van mijn borstkas, aanvoelt als die tussen het aanbeeld en de hamer gelegen heeft.

De pijn in mijn rug wil momenteel niet zo, het gaat op en af. Veel kunnen ze niet doen anders gooien ze echt alles plat en is ook voor mijn longen niet al te best. De ruggenprik kunnen ze 123 niet herhalen die is voor mij erg slecht - is een soort extreme vorm van prednison ... komt 6x zo hard aan zegt de specialist omdat die direct ingrijpt op de osteoporose en de bloedsuiker, ze zijn er erg terughoudend in dus. Heb in april weer een dexa scan en iedereen is benieuwd.

De jeuk is ook psoriasis gerelateerd en niet alleen allergisch gericht. Maar is en blijft gewoon niet fijn.

Alle zieken beterschap en ieder die het hard nodig heeft sterkte. Ieder die het goed gaat hou het vast zover dat kan.

02-02-2018 om 23:43 uur

@Marcus, dank je, jij ook sterkte, je zit in een slechte tijd zo te lezen.
En inderdaad zelfs bij een partner kun je je eenzaam voelen soms, ook al doen ze alles voor je, voor een ander wordt het "normaal" dat je ziek bent, voor een chronisch zieke wordt het nooit meer normaal.
@dine, het is ook erg veel aan stress en zorgen wat je hebt, ik hoop dat je soms even tijd hebt om je eigen oase van rust te pakken! Sterkte! Jolien.

03-02-2018 om 06:55 uur

Goudvisje het is niet anders, ik realiseer me al heel lang dat we als mens gewoon alleen staan als het er op aankomt. In het algemeen heb ik erg veel steun van mijn partner en heeft ze veel begrip en kennis. Ja nu even een slechte periode die gaat zover ik weet altijd wel weer over, al is het niet altijd te ervaren als je midden in zo een periode zit en je gewoon @^#&^&%#* voelt.

03-02-2018 om 11:21 uur

@Marcus, ik snap wat je bedoelt, als je in een dal zit lijkt de top zover weg he?
Eens flink even mopperen mag ook wel eens, ik sla geregeld met de deuren!
Sterkte, Jolien

03-02-2018 om 20:21 uur

Hier alweer op dag zes van de zeven dag prednisolon 30 mg en nog geen echte verbetering, nou ja op de jeuk wel. Juist ben ik sinds de afgelopen dagen weer net een zeehond met het gehoest en last van verhoging/koorts (37,5 tot 38,5, normaal 36,2 tot 36,5), spierpijn en hoofdpijn naast de benauwdheid. En vanaf woensdag ineens erg hees enen het gevoel dat de klieren wat zijn opgezet. Dit weekend nog maar rustig aan en dan maandag maar weer kijken

04-02-2018 om 12:03 uur

@ Feline2014 Heel veel beterschap en sterkte, het zit je even niet mee zo te lezen.

@ Goudvisje, heb een grote bokszak in de schuur hangen en dan pak ik een boken (Japanse gevechtsstok) en sla ik er lekker oplos. Eerder hing ik op de schietbaan in gedachten ook wel eens de foto van mijn werkgever op dat hielp ook wel of zocht een boom op pakte een tak en sloeg erop los nadien vroeg ik de boom dan nog om vergeving die kan er ook niks aan doen tenslotte.

Bronchiaal toilet en de flutter maar geïntensiveerd. Pijn, zwaard tussen de schouderbladen is toegenomen.

Iedere zieke beterschap ieder die het hard nodig heeft sterkte en bij ieder die het goed gaat geniet ervan.

04-02-2018 om 13:47 uur

@Marcus, zag het helemaal voor me, vooral die foto van je werkgever erbij, zolang je maar van de stress af bent daarna! Ach en die boom kan wel tegen een stootje, niet tegen prinses Irene vertellen.... vlgs haar praten bomen :)
Die pijn en steken zijn rot! Dat maakt dubbel zo moe, sterkte, Jolien

04-02-2018 om 19:38 uur

Sinds donderdag is het weer mis, terugkerende benauwdheid, snel buiten adem heel erg moe en bovenlichaam voelt alsof ik onder een bus heb gelegen...longen rochelen maar dit keer geen last van bovenste luchtwegen...voel me flink brak.. Hoop dat het maar weer snel weer opknapt.

Iedere zieke beterschap en ieder die het nodig heeft sterkte.

05-02-2018 om 10:03 uur

@Feline2014 , het schiet niet op hé al zolang koorts en hoesten de medicijnen slaan niet erg aan. Ik hoop dat het na het weekend beter gaat anders toch maar bellen. Sterkte en spoedig beterschap.
@Marcus , als jij je daar beter bij voelt, moet je dat zeker doen
Je kan je agressie beter zo uiten, dan tegenover personen.
Heel veel sterkte en hoop dat de pijn gauw onder controle komt met medicatie.
@Bloempje74 , beterschap en ik hoop voor jou ook dat je snel de juiste medicatie krijgt, sterkte en beterschap.

Vanmiddag de laatste onderzoek, de MRI.
Donderdag moet ik naar de longarts voor de uitslagen van de onderzoeken. En dan zal wel een plan worden gemaakt wat er gedaan wordt.
Af en toe weet ik niet waar ik het zoeken moet van de pijn.
Slapen doe ik veel. dat komt hoofdzakelijk door de medicijnen. Vandaar dat ik probeer om het vol te houden op deze hoeveelheid, anders slaap ik alleen maar.
Voor een ieder beterschap