longrevalidatie in breda

07-11-2015 om 22:47 uur

Hoi allemaal

26 oktober heb ik me voorgesteld in het voorstellen topic.
Helaas vorige week de hele week opnieuw in het ziekenhuis gelegen voor de 4e x in 3 maanden tijd met hevige astma aanvallen die moeizaam onder controle te krijgen zijn. En zo ben ik eigenlijk al een hele poos bezig.
Heleboel medicijnen weer meegekregen en de longarts zou afgelopen vrijdag een verwijzing opsturen naar een longrevalidatie centrum in breda.
Nu zijn mijn artsen weinig spraakzaam en ik overrompeld en zit toch met een paar vragen. Ik hoop dat iemand van jullie mij iets meer kan vertellen.
ik kwam via google op de naam revant uit in breda dus ik neem aan dat de enige in breda is en ik daarheen moet.
De longarts zei dat zij het wel regelde met hun maar moet ik zelf nog een aanvraag doen bij mijn verzekering omdat ik hier op het forum ook lees over afwijzingen of wordt dat door revant geregeld?
IK heb nog nooit dit meegemaakt en vind het behoorlijk spannend.
Geen flauw idee wat me te wachten staat. Bij het ontslag werd alleen gezegd zo dit zijn je medicijnen je bent nu enigszins stabiel en je moet gaan revalideren. En daar stond ik dan.
Hoe zijn jullie ervaring met revalideren in breda? ik heb geen flauw idee wat ik kan verwachten. volgende de longarts zal ik intern daar moeten omdat het te ver rijden is ( bijna 70 minuten heen en ook 70 minuten terug). Heb je dan gewoon een kamer of lig je op zaal zoals in het ziekenhuis?
Wat voor onderzoeken krijg je allemaal?
Ik begreep dat ik eerst een gesprek met een longarts zou krijgen. Maar wat er verder gaat gebeuren ik weet het echt niet.
Niemand kon ook vertellen of er wachttijden zijn of dat het zo maar kan dat ze over 2 weken al een brief sturen.
Ik hoor heel graag jullie ervaringen.
alvast heel erg bedankt.
lieve groetjes ingrid

Login of registreer om te reageren
05-03-2016 om 05:40 uur

Hoi Ingrid.
Ik heb gisteren ook te horen gekregen dat ik naar de longrevalidatie zal gaan in Breda. Ik lees dus graag even mee. Ben je al begonnen? Ik hoor graag hoe het gaat.
Sterkte.

Login of registreer om te reageren