Dekkerswald

29-01-2016 om 13:37 uur

Ik ben gister geweest voor een eerste gesprek op Dekkerswald. Omdat de topics over Dekkerswald nogal dateren maak ik een nieuw topic. De nieuwste was van 2011. Ik heb een goed gesprek gehad met een verpleegkundig specialist longziekte. Nu is het wachten op nog wat vervolgonderzoeken en dan de assesment dag. Eerst was dit twee dagen maar tegenwoordig is dat nog maar 1 dag. De uitslag volgt 2 dagen later en bestaat uit: wel/niet revalideren en poliklinisch/klinisch revalideren. Wat mij erg tegenvalt is dat ik al een week of 5 gewacht heb op dit gesprek en het nu weer 6 weken duurt voor de assesment dag. Ik ben benieuwd hoelang het daarna weer wachten is op de start van de revalidatie. Ip heeft ze mij aangemeld voor de klinische revalidatie, omdat ik daar het meeste rendement uit kan gaan halen. Maar goed ik weet niet waarop beoordeeld wordt of je mag komen revalideren en of dat het klinisch of poliklinisch wordt. Ik ben wel blij en positief gestemd na dit gesprek. Eindelijk gericht aandacht voor mijn astma, die ondanks alle andere problemen een beetje achter geschoven begon te raken maar wel veel problemen geeft doorklets wat er nog meer speelt. Wel zie ik op tegen weer een opname van zo'n lange tijd. Gelukkig mag ik in het weekend naar huis. Is er nog iemand die op dit moment in het voortraject zit voor Dekkerswald? Of iemand die nog niet zolang geleden de revalidatie heeft afgerond?

Groeten, Mieke

Login of registreer om te reageren
03-02-2016 om 07:56 uur

Wat een lange wacht periode tot aan de uitslag van de assesment dag. Ik ben half december aangemeld en heb mij dag ip rond half maart. De woensdag erna krijg ik uitslag.

Login of registreer om te reageren
05-02-2016 om 20:51 uur

Heb eind september het gesprek met de verpleegkundig specialist gehad, half november de onderzoeken en eind november de verschillende bespreken en begin december de uitslag

Login of registreer om te reageren
07-02-2016 om 12:53 uur

Dat is dan toch maar 2 mnd na het intake gesprek. Bij mij zal het denk ik 6 weken zijn van gesprek met verpleegkundig specialist tot uitslag.

Login of registreer om te reageren
08-02-2016 om 00:44 uur

Jawel, maar de oproep voor het eerste gesprek was lang en daarvoor ook al een een traject met afwijzing gehad en wil/wilde zo graag vooruit weer opknappen.
Maar goed hoop voor jou dat je snel weet waar je aan toe bent en dat je positief weer aan de toekomst kan werken.
Dikke knuffel

Login of registreer om te reageren
13-02-2016 om 16:02 uur

Oké, dan snap ik het nu. Bij mij duurde dat een mnd. Ik was bang dat het vanaf het eerste gesprek tot aan de uitslag wel niet/revalideren 6 mnd had geduurd. Daar schrok ik van. Ik hoop toch ergens in april te kunnen starten. Inmiddels is er gekozen voor poliklinisch revalideren, omdat ik al zoveel in het ziekenhuis opgenomen ben geweest. Ik ben erg blij met deze beslissing. Of het ook idd. doorgaat is nog afwachten wat de onderzoeken en gesprekken gaan opleveren. De komende weken gaan die plaatsvinden.

Login of registreer om te reageren
15-02-2016 om 13:22 uur

Ik heb in 2013 gerevalideerd. Heb driekwart jaar gewacht voor ik eindelijk terecht kon. Intern, het is zwaar maar je leert er zo ongelooflijk veel.

Login of registreer om te reageren
16-02-2016 om 20:50 uur

Dank je @zoefie voor je reactie. Ik was vorige week op Dekkerswald voor een longfoto en daar sprak ik met iemand die voor de terugkomdag kwam en ook zij was zo positief over de revalidatie. De kans is groot dat ik poliklinisch ga revalideren. Ik woon in de buurt en ben daar wel heel blij om.

Login of registreer om te reageren
22-02-2016 om 14:35 uur

Hoi Ieke,ik heb in 2012 in dekkerswald gerevalideert en heb er alleen maar positieve berichten over....bij mij is Davos falicant mislukt in 2015 en zou wel weer terug naar dekkerswald willen gaan,dit ga ik binnenkort bespreekbaar maken bij mij LA,omdat ik hard achteruit aan het gaan ben,de laatste jaren...maar of je daar voor de 2de keer terecht kan,weet ik niet...
groetjes patrick

Login of registreer om te reageren