Richtlijnen General Chat

08-08-2005 om 22:48 uur Gesloten

Wat houdt General Chat in ?
Hier kun je praten over van alles en nog wat. Eigenlijk alles wat niet in een van de andere rubrieken thuishoort.

Wat zijn de regels van General Chat ?
Zoals gezegd kun je hier bijna alles kwijt wat in de andere fora niet past.

Ondanks het feit dat het natuurlijk makkelijk is om je te laten gaan op een anoniem forum, we hanteren de gewone beleefdheidsvormen.

Poll-topics zijn toegestaan als er een duidelijke stelling wordt geplaatst. Een stelling die de topicstarter zelf goed onderbouwd dus. Een poll plaatsen terwijl een topic als in volle gang is mag ook, mits het aansluit bij het onderwerp.

Waar kan ik commentaar geven ?
Voorlopig via een Persoonlijk Bericht bij de mod  :).

Tips
Kijk even voor je een topic start of er niet een soortgelijk topic is waar je je opmerking kwijtkunt

Als je een topic opent met een mening of stelling, onderbouw hem dan ook. Algemene regel is: 'Topicstarter begint'.

Wil je een plaatje posten, zorg er dan voor dat dat niet groter is dan 550 bij 800 pixels. En bedenk van tevoren even of je plaatje echt iets toevoegt, het is niet de bedoeling dat je onder elke reactie die je post ook een afbeelding plaatst.

Smilieposts (posts waarin alleen een smilie staat) worden zonder aankondiging verwijderd, net als elders op het forum.

De reacties zijn gesloten.
24-01-2007 om 11:40 uur

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben is er een woordenassociatiespel gekomen hier op General Chat. Het is desondanks níet de bedoeling dat er hier een wildgroei aan allerlei spelletjes komt. Let hier alsjeblieft op als je een nieuw topic opent.

06-03-2007 om 15:05 uur

Het woordenassociatiespel zal na 15 delen gesloten worden, we kijken nog of er iets anders voor in de plaats zal komen :).

12-06-2008 om 22:10 uur

Rahim zal maandelijks een nieuw spel introduceren hier op het forum. Voor vragen en/of suggesties kun je derhalve bij hem terecht door hem een persoonlijk bericht te sturen.

Er zal per maand slechts één spel worden gespeeld en elke maand begint met een nieuw spel. Het woordenassociatiespel zal overigens worden afgewezen als idee :Y

17-09-2008 om 13:33 uur

Het openen van een Verjaardagstopic/felicitatietopic voor 1 user mag alleen NA aanvraag bij en goedkeuring door een (forum)admin. Is deze toestemming er niet zal het topic direct gesloten worden.

21-01-2009 om 21:46 uur
Reactie op Stardust

Het openen van een Verjaardagstopic/felicitatietopic voor 1 user mag alleen NA aanvraag bij en goedkeuring door een (forum)admin. Is deze toestemming er niet zal het topic direct gesloten worden.

Deze toestemming kan worden gevraagd bij een Global Moderator, Sr. Global Moderator of Forum Admin.