Kandidaten gezocht voor Televisieprogramma

03-01-2008 om 15:05 uur Gesloten

Kandidaten gezocht voor NCRV-programma 'Uitgedokterd?!'
Palm Plus Producties is voor een nieuw televisieprogramma dat uitgezonden zal worden bij de NCRV, op zoek naar mensen met Astma, die hun geluk willen beproeven in het alternatieve/complementaire circuit.

In het TV-programma Uitgedokterd?! worden in elke aflevering drie patiënten gevolgd. De patiënten zijn in het reguliere circuit uitbehandeld (in die zin dat alle mogelijkheden benut zijn/worden) en gaan samen met de presentator op zoek naar eventuele andere behandelingsmogelijkheden. Het traject dat hierbij gevolgd wordt laat zich natuurlijk moeilijk voorspellen. Voor sommige patiënten worden er mogelijk al na één behandeling verbeteringen geboekt, andere patiënten zullen een veel langer behandelingstraject hebben. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat alternatieve behandeling geen vruchten afwerpt.

Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met de stichting voor innovatief onderzoek en onderwijs van complementaire geneeswijzen (IOCOB). De artsen waarmee gewerkt wordt hebben doorgaans ook een reguliere geneeskunde-opleiding gevolgd.

Voor het programma zoekt de NCRV jonge of volwassen mensen met Astma. Natuurlijk is er eerst een kennismakingsgesprek. Geïnteresseerden, ouders van kinderen of volwassenen met Astma kunnen zich direct melden bij de producent PalmPlus Producties: Mi-Jeanne Blansjaar of Fleur Groot op telefoonnummer 035-6773796 of via mijeanne.blansjaar@palmplus.com of fleur.groot@palmplus.com.

De reacties zijn gesloten.