Wat voor werk doe je?

157»

Reacties

 • Ik ben orthopedagoog en werk voornamelijk met kinderen met een ontwikkelingsstoornis (adhd, autisme, etc.). Ik vind het leuk werk. Ik heb wel geregeld infecties, wat het draaien van groepen lastig maakt. Verder gaat het best.
 • MusMus Gebruiker
  Ik werk al veel te lang in de kinderopvang maar het blijft gewoon mooi en dankbaar werk!
  Heb ook echt een weerstand opgebouwd waar je u tegen zegt. #TheForce  O-)

  op 1412259257:

  Ik ben orthopedagoog en werk voornamelijk met kinderen met een ontwikkelingsstoornis (adhd, autisme, etc.). Ik vind het leuk werk. Ik heb wel geregeld infecties, wat het draaien van groepen lastig maakt. Verder gaat het best.

  Wat leuk! Daar heb je een HBO opleiding voor nodig toch? Lijkt me zooo gaaf, om op die manier mijn kennis en ervaring te verbreden alleen ik heb 0,0 zelfdiscipline :(
 • rahimnsrahimns Gebruiker
  Sinds 1 oktober werk ik voor de afdeling reisinformatie van de NS op het OCCR. Wel heb ik na 4 schone en zo goed als gezonde jaren, meteen weer mijn eerste predkkuurtje gehad. Vrees dat deze zaal niet echt heel erg goed is voor mijn gezondheid.
 • VanessabbVanessabb Gebruiker
  Ik werk als archiefmedewerkster niet goed voor mijn gezondheid maar erg leuk werk.
 • caroline400caroline400 Gebruiker
  ik werk als psychiatrisch verpleegkundige op een chronische afdeling en op de maandag als ambassadeur van de verwenzorg voor de hele divisie wonen voor psychiatrisch zieken. Leuk werk maar ook vele extra uren die in de verwenzorg gaan zitten.
 • niels64niels64 Gebruiker
  hoi
  ik ben niels en ben al 25 jaar werkzaam in de varkensvlees industrie.
  Laatste 12 jaar werkzaam in de varkensslachterij waar het varken geslacht wordt.
  Sinds 7 jaar heb ik astma en het wordt ieder jaar zwaarder om hier te blijven werken omdat de luchtvochtigheid altijd rond de 80 en de 100% ligt en ik daar telkens weer ziek wordt.

  NKAL (Nederlands Kenniscentrum voor Arbeid en Longaandoeningen) heeft er onderzoek voor me gedaan en wacht nog op hun uitslag. maar ze hebben al gezegd dat waar ik ook ga werken ik last zou hebben.
  En dit is ook al eens gezeg door een longarts.

  Dat ik mijn pensoen niet ga halen bij de slachthal van VION staat vast.
  Ben ook bezig om naar ander werk uit te kijken maar wie wil me met mijn astma en autisme is de vraag.

  Daarin tegen vind ik mijn werk wel leuk maar door mijn benauwdheid werkt het wel erg tegen. :?

  Er is al vaak gezegd laat je afkeuren maar dat vind ik nou niet zo'n goed idee.

  Sinds ik astma heb is het een gevecht om aan het werk te blijven maar de laatste twee jaar spannen wel de kroon omdat het erg vochtig blijft (geen winter geen vorst) blijven mijn lucht wegen maar geprikkeld worden.

  Maar goed we doen ons best en meer kun je ook niet doen en zoals mijn collega's altijd zeggen rustig aan Niels. ^O^

 • EvelynMEvelynM Gebruiker
  Ik werk als verzorgende in een verpleeghuis.
  Dus last van de droge lucht, parfums en rokende bewoners.
 • niels64niels64 Gebruiker
  Hoi
  Mijn naam is Niels,
  Ik ben nu nog in dienst van een varkens slachterij maar zit bijna 2 jaar in de ziektewet en mag van het UWV in de IVA en hoef niet meer te werken.
  Ik heb astma en nog 10 andere diagnoses en het werken werd steeds zwaarder tot dat ik enkel naar het werk ging om ziek te worden.
  Ik ben niet blij dat ik niet meer hoef te werken want dat zal ik wel gaan missen maar aan de andere kant zal mijn leven niet meer bestaan uit enkel werken eten en slapen want dat doe ik ook veel 10 tot 13 uur per nacht en nog niet uitgerust. (:|
  Ik hoop dat mijn leven dragelijker zal worden en rustiger.
  groetjes niels ;)
 • Karen7Karen7 Gebruiker
  Hoi, ik werk in een aquariumspeciaalzaak. 27 graden, vochtig en een slecht luchtverversingssysteem. Ik moet veel praten en kan slecht tegen het vocht. Alhoewel het hartstikke leuk is ben ik dus op zoek naar een andere baan. Na een beetje drukke week kan ik mijn vrije dagen soms alleen gebruiken om bij te komen. Veel slapen en na korte inspanning kan ik dan echt niet meer en doe ik de hele tijd kleine dingetjes. afwas in 3 delen, dat soort dingen.
 • SdKSdK Gebruiker
  #190
  Ik werk op een radio farmaceutische laboratorium. :) de voordelen: een zeer goed gereguleerd lucht systeem, een constante temperatuur en veel begrip van collega's. De nadelen zijn voor mij: elke ruimte heeft een andere druk (bovendruk en onderdruk), voor sommige ruimtes moeten wij mondkapjes dragen wat weer lastiger met ademhalen en de "klap" die je soms krijgt als je naar buiten stapt.

  Verder heb ik veel wisselende diensten wat ik zowel als voordeel als nadeel ervaar. Als ik veel last heb van mijn longen vind ik een hele week avonddiensten fijn (ik kan dan uitslapen en ben meestal rond half 10 weer thuis :) )
  Maar soms kan het ook zomaar zijn dat je begint met avonddiensten om je week te eindigen met hele vroege diensten. Die overgang is soms wel erg lastig..
  Toch zou ik op dit moment geen andere baan willen :)! Voornamelijk omdat ik het werk leuk vind en mijn collega's echt begrip hebben voor mijn situatie :)!
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  #191
  Je mag toch alleen voorwaarts roteren met diensten en niet terug (dus vroeg-dag-laat) tenzij er meer dan elf uur tussen zit maar persoonlijk vind ik dat wel heel weinig. Of misschien in overleg met je planner collega's. Misschien is er iemand die juist wel graag vroeg wil.
Log in of Registreer om te reageren.