App testers met COPD gezocht

11-11-2013 om 16:16 uur Gesloten

Het Longfonds (voorheen Astma Fonds) is op zoek naar mensen die een applicatie (app) willen testen, ontwikkeld voor mensen met COPD.

Steeds meer mensen in Nederland maken gebruik van een smartphone of tablet. Hierdoor is ook het gebruik van apps, software speciaal voor mobiele telefoons en tablets, explosief gestegen. Er zijn allerlei soorten apps, voor mobiel bankieren, gebruik maken van het OV of om een spelletje te doen.

Apps voor longziekten
Er zijn ook apps ontwikkeld speciaal voor mensen met een longziekte. Ze helpen je om op tijd je medicatie te nemen, geven tips over omgaan met een longziekte en nog veel meer. Het Longfonds is op zoek naar mensen die in de maanden december en januari een app willen testen die speciaal voor mensen met COPD gemaakt is.

Je kunt je aanmelden als je COPD hebt en beschikt over een van de volgende smartphones:
• Samsung S4
• Samsung S3
• Samsung S2
• Samsung Ace
• Samsung Note
• LG Nexus

Bij aanvang ontvang je een instructie over de app. Daarna sturen we je elke week een aantal vragen in december en januari. Als je meedoet aan dit onderzoek ontvang je een vergoeding van € 50,00 in VVV bonnen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar benjaminvanwijngaarden@longfonds.nl, vermeld hierbij uw naam en type telefoon.

Een kleine groep mensen wordt benaderd om op locatie, de eerste ervaring met de app te hebben. Dit vindt plaats in de eerste week van december. Als u ook aan deze live test zou willen meedoen, vermeld dit dan bij uw aanmelding.

De reacties zijn gesloten.
25-01-2014 om 19:50 uur

Goed idee, helaas heb ik niet zo een phone !Suk6