Uitslag Longforum Enquête

25-03-2013 om 16:29 uur

Bedankt voor het invullen van de enquête!!

In totaal hebben 127 personen de enquête ingevuld. Dit waren 38 mannen en 89 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 48 jaar. In 2009 hebben 76 personen de enquête ingevuld.

57% vindt het forum goed, en 24% vindt het zelfs uitstekend. Deze score is zeer vergelijkbaar met de vorige meeting. Wij zijn hier ook zeer tevreden mee.

De boards Stel je medische vragen, longen -, astma – en copd algemeen zijn de favoriete boards.

Op de vraag wat men mist op het forum zijn een aantal diverse reacties gegeven.  Een onderwerp dat hierbij terugkomt is makkelijker onderwerpen zoeken / wegwijzer voor nieuwe leden. Wij gaan hier in de loop van het jaar naar kijken hoe we dit beter kunnen oppakken. Hier zijn ook de fysiotherapeuten benoemd. De testfase met hun is reeds beëindigd en zal voorlopig niet opnieuw opgestart worden.

Wat men zeer waardeert aan het forum is de steun die men van elkaar krijgt. Dit kan zijn door het delen van ervaringen, hoe om te gaan met medicijnen, maar ook een ‘virtuele knuffel’.

De antwoorden van de longartsen en Longfonds advieslijn worden ook zeer goed beoordeeld. Voor de longartsen ligt dit op 56% goed en 25% uitstekend, voor de Longfonds advieslijn  is het 61% goed en 10% uitstekend. Bij deze willen wij zowel de longartsen als de Longfonds advieslijn dan ook danken voor hun inzet. Ook dit zijn weer cijfers die aansluiten bij de vorige enquête.

Op de vraag welke deskundigen jullie graag op het forum zouden willen zien is de longverpleegkundige met 61% de hoogst scorende. Ook de apotheker krijgt nog 28%. Wij zullen deze uitslag natuurlijk meenemen en kijken of het mogelijk is meer deskundigen toe te voegen. Hier zitten wel verschuivingen in ten opzichte van 2009, maar dit is te verklaren doordat wij op het moment van de enquête al fysiotherapeuten op het forum hadden. Deze optie was dus niet meegenomen in de enquête.

De tip van de maand wordt door 46% als goed beoordeeld en door 9% als uitstekend. Ook hier zijn wij trots op. Wij gaan wel kijken hoe we de beoordeling hoger kunnen krijgen.

De forumcrew doet het met 56% goed en 22% uitstekend nog steeds zeer goed. Bij deze ook mijn complimenten aan de crewleden.

Login of registreer om te reageren
25-03-2013 om 16:34 uur

Leuk even die terugkoppeling SD! Bedankt! ^O^
Reële uitslagen waarmee iedereen heel tevreden en jullit trots op mogen zijn!

Login of registreer om te reageren
25-03-2013 om 18:02 uur

Fijn dit te lezen en bij deze ook een grote dankjewel aan de crew  :Y lijkt me toch een tijdrovende bezigheid maar o zo belangrijk voor de kwaliteit van het forum  ^O^

Login of registreer om te reageren
25-03-2013 om 19:15 uur

Bedankt voor het meedelen van de resultaten. Dat zijn resultaten waarop het forum trots mag zijn.

Reactie op Stardust

Op de vraag wat men mist op het forum zijn een aantal diverse reacties gegeven. ... Hier zijn ook de fysiotherapeuten benoemd. De testfase met hun is reeds beëindigd en zal voorlopig niet opnieuw opgestart worden.

- Werd er in de enquetes aangegeven dat er behoefte was aan de deskundigheid van fysiotherapeuten op het forum?
- Zo ja, wat is de reden dat het experiment voorlopig niet opnieuw zal worden gestart, maar dan met andere fysiotherapeuten?

Login of registreer om te reageren
25-03-2013 om 19:22 uur

Wat leuk dat jullie de resultaten met ons delen!
En die positieve uitslag lijkt me terecht  :Y

Login of registreer om te reageren
Moderator
25-03-2013 om 19:37 uur

Goed om de resultaten te zien.
^O^ ^O^ Longfonds en crew bedankt voor deze site.  ^O^ ^O^

Login of registreer om te reageren
25-03-2013 om 22:24 uur

De forumcrew doet het met 56% goed en 22% uitstekend nog steeds zeer goed. Bij deze ook mijn complimenten aan de crewleden.

heel veel compimenten  ^O^  ^O^

Login of registreer om te reageren