Oproep: aan het werk blijven met COPD?

10-05-2011 om 11:01 uur Gesloten

Veel mensen met de longziekte COPD kunnen door hun longziekte helaas niet meer werken. Het Astma Fonds is op zoek naar mensen met COPD die hierover hun verhaal willen vertellen. De verhalen worden gebundeld in een boekje dat het Astma Fonds wil aanbieden aan werkgevers, overheid en verzekeraars om aandacht te vragen voor dit probleem. Door de verhalen krijgen we meer inzicht in de knelpunten en geven we deze een menselijk gezicht. Het Astma Fonds gaat zich inzetten voor mensen met een longziekte, zodat zij zoveel mogelijk aan het werk kunnen blijven. Ook positieve verhalen zijn daarom welkom, om te laten zien waarom het soms wél goed gaat.

Wilt u meedoen?
Heeft u de diagnose COPD, bent u jonger dan 65 jaar, heeft u in de afgelopen 7 jaar nog minimaal 2 jaar betaald werk verricht en vindt u het leuk om hieraan mee te werken? Meld u dan aan bij het Astma Fonds.
Vermeld in elk geval uw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer, welke longziekte u heeft, uw huidige werksituatie, de branche/sector waarin u werkt/gewerkt heeft en een korte toelichting van uw persoonlijke situatie. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Als we u uitkiezen wordt u telefonisch geïnterviewd.

Stuur uw aanmelding vóór 6 juni naar benjamin.van.wijngaarden@astmafonds.nl of naar het Astma Fonds, t.a.v. Benjamin van Wijngaarden, Postbus 627, 3800 AP in Amersfoort.

De reacties zijn gesloten.