Afstudeer opdracht; COPD en e-consulting

24-03-2011 om 10:31 uur Gesloten

Wij, Rianne van Kuijl en Aniéla Wesselman zijn bezig aan onze afstudeeropdracht voor de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Onze afstudeeropdracht gaat over COPD en het gebruik van een e-consult.
Doormiddel van een enquête en uw medewerking willen wij meer informatie krijgen over COPD en e-consulting. Wij willen gaan bekijken of een e-consult een aanvulling kan zijn tijdens de revalidatie periode van COPD patiënten. Een e-consult is een contact met de fysiotherapeut dat via de computer verloopt, bijv. e-mail. Zo is het voor cliënten mogelijk om vragen te stellen of om adviezen te vragen op alle mogelijke tijdstippen. Wat inhoud dat beide partijen niet gebonden zijn aan een bepaalde tijd of de telefoon. Voor de therapeut is het mogelijk om de patiënt op afstand te coachen en van informatie te voorzien. Zodat de patiënt zelfstandig kan trainen.
Er is gebleken dat het voor veel COPD patiënten een zware taak is om meerdere malen per week naar hun revalidatie adres te komen. Door middel van een e-consult kan de frequentie van de bezoeken aan het revalidatieadres worden vermindert of ondersteund.

Wij vragen uw medewerking aan onze enquête. Gelieven de vragenlijst alleen in te vullen wanneer u belast bent met de aandoening COPD.
U kunt de enquête invullen door de volgende link te gebruiken; www.thesistools.com/web/?id=180856

Met vriendelijke groet en alvast bedankt,
Rianne van Kuijl en Aniéla Wesselman

De reacties zijn gesloten.