Collecteer je online mee?

13-05-2021 om 16:48 uur

https://i.postimg.cc/zvPDBBqb/Sem-728x90-01.jpg

Beste allemaal,

Misschien hebben jullie ‘m al voorbij zien komen: de nieuwe campagne van Longfonds ‘Laat kinderen vrij ademen’! De aankomende tijd laten we zien wat de invloed van een longziekte als astma is op een kind met een longziekte en zijn omgeving. We vragen aandacht voor baanbrekend onderzoek waarmee we jonge longen willen beschermen en astma voorkomen. En geven adviezen over wat je zelf kunt doen om longziekten bij kinderen te helpen voorkomen.

Wij zijn vastbesloten om jonge longen beter te beschermen en astma te voorkomen. Daarom investeren we in belangrijk longonderzoek, zoals het onderzoek van dr. Hermelijn Smits (kijk voor meer info op https://www.longfonds.nl/jongelongen). Maar daar is veel geld voor nodig. Dat geld halen we onder andere op tijdens de collecteweek die volgende week van 17 t/m 22 mei plaatsvindt.

We zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer met de collectebus langs de deuren mogen (daarbij houden we ons natuurlijk aan de coronamaatregelen!). maar we merken dat er ook veel collectevrijwilligers zijn die in deze tijd liever niet op pad willen gaan. En dat snappen we. Vandaar dat we ook een online collecte organiseren.

We zijn nog op zoek naar heel veel online collectanten.

Jouw hulp als betrokken Longforum-bijdrager kunnen we daarbij goed gebruiken! Doe je mee? Je hebt alleen je mobiele telefoon nodig.

Je kunt je hier aanmelden: https://m.longfonds.nl/c/collecteer-mee-met-longfonds
Ga voor meer informatie en een video-uitleg over online collecteren naar longfonds.nl/collecte. Of stel hieronder je vraag!

https://i.postimg.cc/C5CHT30Q/Sem-960x480-01.jpg

Login of registreer om te reageren