Davos | machtiging verzekering

Goedenavond,

Al een tijdje rondgekeken op het forum, vanaf nu als lid.
Ik heb Astma en momenteel loop er een aanvraag voor Davos. Helaas is deze inmiddels voor de eerste keer afgewezen. Zijn er leden die ook een aanvraag hebben lopen of die al toegewezen is in 2019?

Gr SB

Reacties

 • NckiieNckiie Gebruiker
  Ben je al eerder in een longrevalidatiecentrum geweest? Van wat ik weet is dat ze vaak willen dat je eerst in nl hebt gerevalideerd voordat je naar Davos mag van de zorgverzekering.
  Mijn huisarts zei vandaag dat ik het met de longarts toch eens over Davos moest hebben, ik ben net klaar met revalideren in Heideheuvel. Er liep bijna een aanvraag voor Davos, omdat hh erg uitliep maar uiteindelijk kon ik toch op tijd bij hh terecht.
 • EdelweissEdelweiss Gebruiker
  Denk dat je t best bij de Vereniging Nederland Davos kunt aankloppen. Zij hebben zeker ervaring met wat jij nu meemaakt
  Naar voor je hoor! Sterkte en hopelijk komt het toch in orde
 • PurplePurple Gebruiker
  #3
  Ik ben afgelopen maandag bij de longarts geweest en voor mij wordt er ook een aanmelding in gang gezet voor Davos. Ik vind het best spannend, vooral omdat ik geen idee heb hoe lang het duurt voor de aanmelding er door is. Volgens de longarts kan het maanden duren omdat de verzekering nogal eens dwars gaat liggen. Ze neemt contact met me op als er aanvullende gegevens nodig zijn. Verder is het dus afwachten. En hopen, vooral dat doe ik heel erg!
Log in of Registreer om te reageren.