Ervaring Heideheuvel (merem)

Hallo,
Heeft er iemand ervaring met klinisch revalideren in Hilversum? Ik sta inmiddels al 17 weken! op de wachtlijst en die onzekerheid van wanneer ben ik aan de beurt geeft best veel onrust, vooral voor de kinderen. Ik ben daarom zelf maar op een lokale fysiotherapeut afgestapt en sport nu daarnaast samen met andere longpatienten en ik sta onder controle van een diëtist. Het zal niet zo effectief zijn als intern maar ik wil wel verder.
Ik heb moeilijk instelbaar ernstig astma. Ik hoor graag jullie ervaringen

Reacties

 • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
  #1 edited december 2018
  @Wobe 17 weken is wel heel erg lang, heb je er al achteraan gebeld waarom het zo lang duurt? Ik snap de onrust, je wil graag zo snel mogelijk revalideren en dan al zo lang wachten en de onzekerheid dat vreet energie. Op de internet site staat dat de wachttijd 4-6 weken is bij opname. En voor behandeling is de maximale aanvaardbare wachttijd 7 weken. Ik zou bellen, anders contact opnemen met je verzekeraar.
  Goed dat je zelf al naar fysio gaat en onder controle bent, alle beetjes helpen.
  Ik hoop dat je gauw wat van HH hoort. Sterkte.
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Ik ga 7 januari na ook een flinke tijd op de wachtlijst. Heb moeilijk behandelbaar ernstig instabiel astma. Bij mij zeiden ze ook 4-6 weken en is bijna 12 weken na de observatie. Mijn longarts heeft gebeld om er vaart achter te zetten, omdat ik in korte tijd 2x achter elkaar ben opgenomen. Ik was eigenlijk 2 weken later aan de beurt...
  ik zou ze bellen en stalken net zolang tot je wat weet! Of schakel je longarts of longverpleegkundige in, die zijn na mijn actie in actie gekomen en twijfelde zelfs of ze me voor Davos op zouden geven.
  De communicatie van HH is momenteel wel beroerd te noemen moet ik zeggen. Dit schijnt in het verleden veel beter geweest te zijn!
 • MarcusMarcus Gebruiker
  #3 edited december 2018
  Lees ik het goed gaan we hier nu oproepen tot een strafbaar feit "stalken" Nickiie toch foei, haha!!

  Sterkte en succes!


  Noot nou HH en communicatie pffff een boek vol kan ik schrijven!
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Hahaha ohja dat is strafbaar he:p nou gewoon elke dag bellen tot je een antwoord hebt:p
 • WobeWobe Gebruiker
  Dank jullie wel voor de reacties. Ik bel iedere week meerdere malen en ook longarts heeft gebeld. Krijg geen duidelijk antwoord. Er zijn er nog een paar voor je zeggen ze. Moet zeggen dit geeft geen vertrouwen. Communicatie met HH is inderdaad belabberd.
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Ik ben mijn vertrouwen ook een beetje kwijt in ze door de belabberde communicatie! Maar goed dat je blijft bellen!
 • MarcusMarcus Gebruiker
  #7 edited december 2018
  Door die gebrekkige communicatie is het bij mij drie keer achter elkaar misgegaan, niet geheel aan hun toe te wijten maar duurde en duurde maar, ondanks regelmatig bellen ... zelfs meer dan drie maanden ... uiteindelijke een geplande datum maar toen kwam er bij mij weer een fysiek probleem bij ... heb HH maar opgegeven, ga nu maar in het ziekenhuis revalideren. Het is dus niet alleen aan hun te wijten maar toch, heb gewoon fysiek wat pech gehad dat erin meespeelde.

  Blijf bellen en bellen!
 • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
  Ik was het vertrouwen dusdanig kwijt na meerdere malen contact proberen te zoeken dat ik heb afgezien van revalidatie daar en het nu op een andere manier ga doen, maar dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en die hebben geen keus.
  Ik hoop dat ze daar in hh eens goed leren communiceren met mensen en geen loze beloftes meer doen. Succes! En blijven bellen!
Log in of Registreer om te reageren.