Klaplong

GwennyGwenny Administrator , Gebruiker, Moderator, Schrijver
edited 11 oktober in Acute longziekten
Dit bericht is verplaatst

Reacties

 • KiekskeKiekske Gebruiker
  #1 edited 11 oktober


  Momenteel heb ik mijn 4e klaplong. 1e keer eraan geopereerd, tweede keer met de steriele poeder en de 3e en 4e keer kleine klaplong die zich zelf heeft hersteld met lange rust.
  Toch sta ik iedere keer versteld, dat geen een arts mij kan vertellen waar dat vandaan komt. Het wordt benoemd als domme pech hebben. Ik ben een vrouw van 43 jaar, ben 1,80 lang en ben 82 kilo. Het verhaaltje van lange dunne jonge jongens is bij mij niet van toepassing....dus wordt er gezegd.....domme Pech! Is hier nou werkelijk niets aan te doen???? Ik ben het beu, om iedere keer maanden lang te herstellen om vervolgens weer met beide benen onderuit gehaald te worden. Ik wordt in alles belemmert met name in mijn werk en sociaal leven. Vreemd dat hier geen onderzoek naar gedaan wordt, want ik ken verschillende mensen nu, die ook meerdere klaplongen hebben gehad en we zijn allemaal verschillend in lichaam en in ons doen en laten.
  Is er nu helemaal geen gespecialiseerde longarts, die zich verdiept in dit verschijnsel? Ik voel me echt machteloos en wil doorgaan met mijn leven en niet willen denken aan die klaplong, die ik ieder moment kan krijgen.
  Ik vind ook helemaal niks op internet, naar oplossingen of wat dan ook.

  Sorry maar ben echt gefrustreerd en geïrriteerd, dat hier preventief niks aan gedaan kan worden.

  Mvg

  Kiki
Log in of Registreer om te reageren.