Heb jij nog gesport vandaag? #56

sabine07sabine07 Gebruiker.
En hier weer verder.... Heb jij nog gesport? Ik gister wel. Ik hardloop veel. Maar merk nu ik (weer!) verkouden ben dat het qua ademhaling snel iets lastiger gaat.

Reacties

 • niels64niels64 Gebruiker
  Vandaag niet veel te moe.
  Al jaren moe maar vandaag komt er niets uit handen.
  En ga ook vroeg slapen.
 • MarcusMarcus Gebruiker
  Vandaag voor het eerst weer banen zwemmen in een zwembad. Wel een zwembad dat middels een elektrolyse systeem het zwemwater zuivert door middel van zout, in plaats van chloor.
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  In Portugal heel veel gelopen en gewandeld, prachtige dingen gezien maar mijn lijf vond het zwaar. Niet alleen mijn longen, heup en knieën maar ineens had ik ook een hele dikke, pijnlijke enkel. Met rust en hoge schoenen gaat het wel weer iets beter.

  Even vergeten dat mijn fysiotherapeut gezegd had dat ik niet mocht roeien, gelukkig herinnerden mijn vriendinnen me eraan dat ik nog maar een extra stuk moest sturen. Maar wat was het heerlijk. In de zon, naar het café aan het water en voorlopig voor het laatst met zijn vijven want één van ons gaat verhuizen. Het was verder dan normaal en pittig maar we hebben er erg van genoten.
 • DominiqueDominique Gebruiker
  Wilde vanavond weer gaan sporten, na 3 weken flink verkouden te zijn geweest
  Trek gisteravond mijn steunkousen uit, wat denk je?
  Op de noppenrand staan allemaal kleine blaartjes
  Vandaag geen sporten maar met de beentjes omhoog
  Donderdag een nieuwe poging ondernemen om te gaan sporten
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  Weer met gewichtjes bezig geweest, en ook beenspieren getraind en een paar minuten hometrainer, gisteren kleine stukjes gewandeld in het bos, prachtig mooi!
 • Anna50Anna50 Gebruiker
  goudvisje schreef: »
  Weer met gewichtjes bezig geweest, en ook beenspieren getraind en een paar minuten hometrainer, gisteren kleine stukjes gewandeld in het bos, prachtig mooi!

  Een echte hometrainer of die andere die ik ook heb? Lukt het een beetje? Alle kleine beetjes helpen. :)
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  @anna50, een echte hometrainer, maar heb ook zo'n stoelfietsje, en als ik te moe ben doe ik vaak luchtfietsen :)
  Dit keer op de echte hometrainer, ging nog niet zoals ik wil maar alle beetje helpen.
  Met de gewicntjes gaat wel redelijk,ik kom van ver dus opbouwen kost tijd
 • Anna50Anna50 Gebruiker
  @goudvisje , is het zwaar op een echte hometrainer? Die stoelfiets kan je ook, volgens het boekje, zwaarder instellen. Maar ik krijg het niet voor elkaar. Dus mijn beentjes gaan razendsnel heen en weer. hahaha
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  @anna50, je kunt de hometrainer net zo instellen als je wilt, ik fiets nu nog op t allerlichtst,maar vind t wel zwaar,ligt er ook aan hoe je conditie is, dat is bij mij nog 0! stoelfietsje vind ik zelf ook lastig in te stellen, gebruik hem eigenlijk nooit, vind t geen fijn ding.
  En zwaar om te tillen
 • emsepemsemsepems Gebruiker
  Vandaag een mooie ronde gelopen van 6 km, het was voor een vogelonderzoek. Daarna zou ik lui zijn maar werd gebeld dat er iemand op mijn werk nodig was, dussssss....... genoeg bewogen
Log in of Registreer om te reageren.