Wat eten we vandaag? Deel 39

157»

Reacties

  • MarcusMarcus Gebruiker
    #181 edited december 2018
    Vooraf paar mosseltjes in beetje kaasfondue gegratineerd.
    Trio van wild medallion, kroketjes van boerenkool, jus van wild, gegrilde seizoensgroente.
    Bitterkoekjes pudding na - favoriet van mijn partner.


    Noot: Klinkt luxer dan het is maar is eigenlijk "restverwerking" op de pudding na, dat het restverwerking is zie je niet en kan je het niet merken.
  • emsepemsemsepems Gebruiker
    Stampot boerenkool, lekker he :-)
  • goudvisjegoudvisje Gebruiker
    Zeker lekker,hier hutspot!
  • DaantjeDaantje Gebruiker
    Mijn stoofvlees zit erin, wordt vervolgd. Ben benieuwd
  • MarcusMarcus Gebruiker
    Daantje je kan deze ook 's ochtend voorbereiden en instellen op later aangaan, anders een timertje erop.

    Ben erg benieuwd naar je ervaringen en hoe je het vindt?
  • MarcusMarcus Gebruiker
    #186 edited december 2018
    Morgen appelbeignets, oliebollen bakken en vissalade maken.
  • DaantjeDaantje Gebruiker
    14uanm8.jpg

    Goed gelukt, smaakte goed!
  • MarcusMarcus Gebruiker
    Ziet er lekker uit, draadjesvlees met puree? Wat nog meer?
  • DaantjeDaantje Gebruiker
    Sukadelappen met knolselderij, champignons en wortel met aardappelpuree. De knolselderij was alleen niet meer terug te vinden
  • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
    Lekker maaltijden komen voorbij vandaag mmm..

    Hier hamlappen, spinazie even in de wok iets laten slinken en daarna in spek binden en even op de grill.
  • MarcusMarcus Gebruiker
    #191 edited december 2018
    lekker hoor, vast voor herhaling vatbaar.

    Ben benieuwd naar je volgende gerechten.
  • emsepemsemsepems Gebruiker
    #192 edited december 2018
    Morgen rode kool, runderlapje en puree. toetje... ik denk vanilleyoghurt
  • goudvisjegoudvisje Gebruiker
    Oliebollen en appelflappen mmmmm
  • MarcusMarcus Gebruiker
    #194 edited december 2018
    Ben bijna zover dat ik ga bakken, deeg staat te rijzen. Dus als je in de buurt bent verser kan je haast niet krijgen. Bak ongeveer 100 oliebollen en 100 appelbeignets. Diverse schaaltjes voor twee buren en diverse oudere mensen in de straat en wijk.

    De vissalade is op onderdelen ook gesneden en de blokjes aardappel zo nog blancheren. Even alles samen voegen met tonijn en zalm. Nog op een grote schaal opmaken en diverse soorten vis als garnering er langs dan is de vissalade ook klaar voor 15 man. Zit aardig op schema en zijn verder alle hapjes klaar.
  • DaantjeDaantje Gebruiker
    Ik maak nasi met saté, kroepoek en komkommer. Zo vast de rijst koken.
  • MarcusMarcus Gebruiker
    #196 edited december 2018
    16u50 Oliebollen, appelbeignets en alles is nu klaar - tijd schema was 17u00 klaar heb strak gewerkt en gepland dus.
  • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
    Ik moest mijn dochter van haar stageadres ophalen en dat is 90 km. van huis dus de terugweg maar langs de Mac gegaan.
  • MarcusMarcus Gebruiker
    #198
    Aardappel, coolrabi met geroosterde hazelnoot gegratineerd.
    Gehaktbal in en saus van mascarpone en tomaat.
    Tiramisu na.
  • NckiieNckiie Gebruiker
    #199
    Tagliatelle en spinazie met zalm in bladerdeeg
    Gister hadden we zelfgemaakte tiramisu als toetje, maar helaas is die al op haha het was zooooo lekker:D

    Ik verheug me al op het weekend, speciaal voor mij maakt mijn moeder dan brusselse appelen. Ben benieuwd of er mensen zijn die het kennen, het is eigenlijk een toetje maar zo machtig dat wij het als avondeten en toetje in een eten. En het is zooooooo lekker (de appel is gezond:p)
  • DaantjeDaantje Gebruiker
    #200
    Ik ken het niet, @Nckiie ben benieuwd!

    Ik at vanavond een restje nasi.
157»
Log in of Registreer om te reageren.