Hoe voel Jij je vandaag? #154

Dit topic is gesloten
157»

Reacties

 • StefanieStefanie Gebruiker
  #181 edited juli 2018
  Moest laatst nog aan jullie denken, ik ging naar bed en het leek wel of ik in een rookoven terecht kwam qua geur pfff ergens een bbq mislukt ofzo!! Gelukkig heb ik er geen last van anders kun je een nacht naar de bank verkassen!
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  #182
  @Stefanie, goed bbq-en is ook een kunst hahaha, ja t is op moment wel lastig, er is er altijd wel 1 aan t bbknoeien, en in de winter hebben ze de vuurkorfen aan voor de buitenrokers.
  Ik lig ook geregeld op de bank als aan de slaapkamerkant teveel overlast is, gelukkig heb je er geen last van.
  Ze kunnen ook niet allemaal rekening houden met mij dus probeer mij er niet druk over te maken, sommige dingen kun je niet veranderen.
  Van een goed stukkie vlees geniet ik zelf ook wel :)

 • NckiieNckiie Gebruiker
  #183
  @stefanie oh wauw! Gelukkig heb je er zelf geen last van:)
  @goudvisje Ik heb mazzel dat ik aan de voorkant slaap. Onze voortuin grenst wel aan een hoekhuis die in een hoek van 90 graden erop staat, maar van hun bbq heb ik eigenlijk nooit last. Daar heb ik wel heel erg mazzel mee! En als de buren de bbq aanzetten doe ik vaak gewoon de deur dicht, gelukkig doen ze het niet elke dag haha. Nadeel dat ze ook nog eens roken xD. In de winter hebben ze een elektrische kachel achter in de tuin, dus dan hebben we gelukkig nauwelijks last ervan. Ze hebben achterin de tuin een overkapping gemaakt waar ze dan vaak gezellig zitten te roken, alleen als de wind onze kant op staat is het wel vervelend. Maar beter achter in de tuin dan net voor de deur:D
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  #184
  We lagen net in bed toen er aangebeld werd, politie voor de deur. Er was brand in ons portiek en we moesten naar buiten. Sta je dan buiten in pyjama. Schuin boven ons was een keukenbrand, drie brandweerwagens voor de deur. Veel rook en vieze plastic lucht. Gelukkig hadden we aan de voorkant geen ramen open. We mochten na een half uur weer naar binnen.

  Bij ons in huis viel het mee met de stank. Wel last van mijn ogen en keel en de was die op het balkon hing maar opnieuw gewassen maar gelukkig geen last van mijn longen of schade in huis maar wel schrikken.
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  #185
  @Daantje, dat is schrikken, gelukkig weinig last behalve een nieuw wasje.
  Dus je had een pyama feestje :) buitenshuis.
  @Nckii, gelukkig valt er mee te leven, hier net zo, ik probeer gewoon op te letten dat ik ramen dicht heb en verder is het een beetje leven en laten leven :)
 • StefanieStefanie Gebruiker
  #186
  Zou wat zijn Daantje als net je nieuwe plekje de fik in gaat X_X
 • NckiieNckiie Gebruiker
  #187
  @Daantje wow dan schrik je je ook wild! Kan me voorstellen dat je last van je ogen en keel had. Gelukkig hadden jullie de ramen dicht aan de voorkant. He bah echt een nachtmerrie zoiets!
  @goudvisje inderdaad:) ik vond het drumstel van de buurjongen veel storender hahahaha maar volgens mij is hij gelukkig door naar de volgende fase
 • besje1969besje1969 Gebruiker
  #188
  Ik reageer even niet op iedereen, maar voor iedereen die het nodig heeft beterschap en sterkte gewenst.
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  #189
  Stefanie schreef: »
  Zou wat zijn Daantje als net je nieuwe plekje de fik in gaat X_X

  Ja, was echt niet blij geweest als we weer opnieuw hadden moeten verven en behangen of nog erger. Gelukkig de verzekering wel al aangepast.
 • besje1969besje1969 Gebruiker
  #190
  @Daantje , ik lees nu pas wat er gbeurd is, zo dat is schrikken, gelukkig geen schaden en gelukkig dat je geen last van je astma hebt gehad
 • Bloempje74Bloempje74 Gebruiker
  #191
  Jeetje @Daantje dat is wel even schrikken, gelukkig is het goed afgelopen .
  @Nckiie hoe gaat het met stoppen van medicatie?
  Gelukkig heb ik geen last van buren die bbqen of roken helaas wel woonboten die voor de deur liggen (winter maanden rokende houtkachels) en nu veel varende ( bbq) boten en die kunnen ook flink roken en dat trekt soms toch naar binnen.

  Vandaag erg moe en benauwd, denk dat ik toch te ver over mijn grenzen gegaan ben gisteren..zo maar weer lekker naar bed dit is niet mijn dag.

  Iedere zieke beterschap en die het nodig heeft een knuffel.
 • NckiieNckiie Gebruiker
  #192
  @Bloempje74 gelukkig vandaag alleen tiotrus hoeven stoppen en wel iets benauwder, maar gelukkig valt het allemaal nog mee. Wel moe, maar kan ook nog van vrijdagavond komen en door het warme weer. Nog maar 2 dagen, morgen stoppen met de foster...
  Een knuffel voor jou en hopelijk gaat het morgen weer beter!
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  #193
  @Nckiie , dat valt niet mee stoppen met foster denk ik, net nu met die warmte.
  Doe het maar heel rustig aan, hopelijk valt het mee, sterkte!
 • StefanieStefanie Gebruiker
  #194
  Ik lees net dat het volgende week waarschijnlijk 40 a 42 gr wordt... dat is heel heet :bz
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  #195
  Ik las het ook, wel maar heel klein kansje,vind 38 graden meer dan genoeg :))
  Dat wordt in de ligstand met voetenbadjes en heul veul ijsjes, dat dan weer wel
 • NckiieNckiie Gebruiker
  #196
  @goudvisje dat valt inderdaad niet mee, heb gelukkig vernevelingen nog, maar morgen ook niet. Ik kan niet wachten tot het morgen weer voorbij is!
  @Stefanie Haha die 40-42 graden is inderdaad maar 2% kans en zo goed als ze het weer hier voorspellen, zal het vast wel regenen hahahaha

  Blegh zo voel ik me, het ging eind vorige week eindelijk weer goed en nu weer hoesten, heel hees (komt elke keer zodra de benauwdheid toeneemt), benauwd en ben moe... En als dat niet genoeg is, werkt de pijnstilling momenteel ook niet genoeg:( ik ben aan het aftellen tot na het onderzoek morgen!
 • dine1977dine1977 Gebruiker
  #197
  @Daantje dat is schrikken gelukkig goed afgelopen! Je moet er idd niet aan denken dat je weer opnieuw moet beginnen als je net klaar bent.
  @Nckiie sus6 morgen en daarna vlug weer aan de meds!

  Ik voel mij compleet...ik weet het niet hoe ik mijn voel...moe, hoofdpijn, missleijk, verslagen en toch ook weer niet.

  Mijn goede vriend heeft vandaag zijn rust mogen vinden. De strijd is voorbij. Dankbaar voor wat we samen hebben neergezet, zeker de afgelopen 9 maanden. Dankbaar dat we vrienden zijn geweest. Van alles schiet er door mij heen, ik laat een traan, ik lach het mag, ik laat het er zijn.

  Voor iedereen die het nodig heeft beteschap en of een knuffel!
 • NckiieNckiie Gebruiker
  #198
  @dine1977 dankje ik neem alles ook meteen mee ja:)
  En heel veel sterkte en een dikke knuffel!
 • StefanieStefanie Gebruiker
  #199
  Sterkte met je verlies
 • StefanieStefanie Gebruiker
  #200
  42 gr alleen in buitenland meegemaakt wat zalig was aan zee en zwembad. Zou t wel leuk vinden voor 1x hier. Zwembad, ijsjes, ijsjes, zwembad, ijsjes.... zwembad haha.
Dit topic is gesloten