Gebruikseisen onderzoek telemonitoring COPD TU Delft

Beste dames en heren,

Hoort u de laatste tijd ook zoveel over telemonitoring? Bij telemonitoring wordt de patiënt op afstand in de gaten gehouden door deze zelf metingen te laten verrichten, die bekeken kunnen worden door hun behandelende arts. Het wordt steeds meer genoemd bij zorgaanbieders en zorgverzekeraars, maar in hoeverre gaat dit nu echt de eerst volgende doorbraak worden?
Ik ben Saskia Kooijman, derde jaars studente aan de TU Delft en ik doe hier onderzoek naar.

Bent u benieuwd hoe het telemonitoringsysteem ontwikkelt wordt en hoe uw eigen persoonlijke eisen hierin meegenomen kunnen worden? Doe dan mee met dit onderzoek:
http://www.q-onderzoek.nl/telemonitoring

Als u eerst nog duidelijk wilt hebben wat telemonitoring precies allemaal inhoudt, kunt u dit filmpje bekijken:


Alvast bedankt voor uw medewerking!
Saskia Kooijman

Reacties

 • ballingballing Gebruiker
  #1 edited juni 2018
  Mijn CPAP (anti-snurk apparaat) is ook al uitgerust met SIM-mogelijkheid alleen het werkt nog niet.
  Ook mijn nieuwe zelfmeter voor anti-stolling zal daarmee worden uitgerust.
  Het wachten is op de implementatie van de achterliggende technologie die zoals gebruikelijk in Nederland nog even op zich laat wachten. Niet omdat men het nog even wil aankijken of het werkt (buitenland) maar omdat de overlegcultuur en bureaucratie zo ontzettend star is dat alles met een slakkengang gaat. Maar ja, wat wil je met een gezondheidszorg met een managementswaterhoofd van 40%. Elk commercieel bedrijf was allang failliet geweest.
  Automatisering brengt de angst voor verlies aan banen met zich mee en dat moeten we met z'n alle toch niet willen. Liever de vooruitgang en ontwikkelingen vertragen dan het onvermijdelijke omarmen.
  En dan zijn er natuurlijk nog altijd de centen...............

  En ingevuld natuurlijk.
Log in of Registreer om te reageren.