Het lijkt me totaal niks

In deze topic kan je zaken plaatsen die je niks lijken zonder daar verder een uitdrukkelijke mening over te hebben. Iets wat je dus NIET zelf zou maken, zou eten, zou kopen omdat het je gewoon niks lijkt.

Reacties

 • MarcusMarcus Gebruiker
  #1 edited februari 2017
  De frikandelvlaai, het frikandelbroodje 2.0

  Voor alle liefhebbers van het welbekende frikandelbroodje heeft bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk goed nieuws. Vanaf vandaag kan de frikandelvlaai, ook wel de frikandel-speciaaltaart genoemd, op aanvraag worden afgehaald.

  Het artikel en foto's hier

  In de taart worden maar liefst tien frikandellen, curry en uitjes verpakt in een jasje van bladerdeeg. ,,Het is dus eigenlijk net een frikandel-speciaal'', legt Linda Vreugdenhil namens de bakkerij uit.

  Ze vertelt dat het idee afkomstig is van een klant van de bakkerij. De man vroeg in de winkel of er een frikandeltaart gemaakt kon worden omdat een bekende van hem, die gek is op frikandellen, vijftig jaar werd.

  ,,Bakkerij Vreugdenhil zou bakkerij Vreugdenhil niet zijn als we op dit verzoek 'nee' zouden verkopen'', aldus Vreugdenhil. Daarom gingen de bakkers aan de slag en kon de man zijn bekende afgelopen zaterdag met de taart verrassen.

  Niet uniek

  Hoewel bakkerij Vreugdenhil nooit eerder een frikandellenvlaai maakte, zijn er eerder frikandellenvlaaien gemaakt. Bakkerij Engels uit Grubbenvorst maakte bijvoorbeeld vorig jaar al een frikandellenvlaai, net zoals bakkerij Vreugdenhil ter ere van een verjaardag. De foto die de bakkerij hiervan deelde via social media is maar liefst 1295 keer gedeeld.
Log in of Registreer om te reageren.