Ervaringen met Dyson luchtreiniger?

18-09-2016 om 09:36 uur

We overwegen een Dyson luchtreiniger aan te schaffen omdat we nieuwe buren hebben gekregen die veel roken in de tuin wat dan weer bij ons naar binnen waait. Ook wonen we in een omgeving met veel uitstoot en luchtverontreiniging. We hebben goede ervaringen met de Dyson stofzuiger. Grote vraag: heeft het aanschaffen van zo'n luchtreiniger zin? Ons huis zelf hebben we al volledig aangepast op allergie/ astma.

Login of registreer om te reageren
19-09-2016 om 09:26 uur

Beste LindaBI

Over het algemeen heeft een luchtreiniger weinig toegevoegde waarde als het huis volledig gesaneerd is. Maar omdat jullie rokende buren hebben en in een omgeving met nogal wat luchtvervuiling wonen zou een luchtreiniger wel net het verschil kunnen maken. Dé garantie dat een luchtreiniger de luchtkwaliteit verbetert kunnen we helaas niet geven. Misschien kun je de Dyson luchtreiniger een tijdje op proef uitproberen. Sommige leveranciers zijn daartoe bereid.

Met vriendelijke groet,
advieslijn

Login of registreer om te reageren
17-02-2021 om 18:07 uur

Vroeg me ook af of het een toegevoegde waarde heeft. Bv verkoeling in de zomer en in de bv woonkamer zuivering van de omgevingslucht. Ik overweeg zo'n apparaat maar wil wel weten of het nut heeft deze flinke investering. Graag jullie mening en misschien zijn er mensen die het apparaat heeft.

Login of registreer om te reageren