Kerst en Oud-Nieuw topic

09-12-2015 om 18:45 uur

Op dit moment zijn er enkele mensen ernstig ziek op dit forum. ook zijn er mensen die een korte periode flink ziek zijn, en mensen die zoeken om informatie en herkenning nu ze gehoord hebben dat ze een longziekte hebben.

Om iedereen een klein beetje warmte vanuit het forum te geven in deze priode heb ik dit topic geopend. Misschien leuk om je kerstboom te delen, of te laten zien welke kerstkaart je hebt gemaakt of gekregen? of wil je liever een wens sturen naar iedereen op dit forum? Alles kan en mag ...............

http://i65.tinypic.com/kb84zs.jpg

Login of registreer om te reageren
09-12-2015 om 18:56 uur

http://i67.tinypic.com/2s0y9mq.jpg
ik ben allergisch voor gewone kerstbomen, daarom hier een creatieve kerstboom met eucapyptus
Heb ook nog 2 kunst kerstboompjes in de vensterbank staan, vol lichtjes en goud witte ballen

Login of registreer om te reageren
10-12-2015 om 18:21 uur

Hoi Emsepems
Wat een ontzettend leuk en lief gebaar, en dat voor het nieuwe jaar. Een onwijs lief initiatief, ik heb er ook wel een voor iedereen die je met de kerst kunt uiten en of door kunt geven. Als ik een ster zie zeg ik stil, wat ik het allerliefste wil. Deze wens zend ik naar iedereen.
Ook heel veel sterkte met de laatste dagen van het jaar en dan bedoel ik alles wat er weer komt zoals het vuurwerk er zullen er velen met mij heel veel last hebben van deze nonsens. Ik kan niet naar buiten ook de dagen ervoor niet .
Blije dag Daysy

Login of registreer om te reageren
20-12-2015 om 16:58 uur

Mijn allergievriendelijke kerstboom staat ook (alweer een weekje). Foto van vorig jaar maar hij ziet er weer precies zo uit.

http://i.imgur.com/qXA2Hhb.jpg

Login of registreer om te reageren
20-12-2015 om 19:20 uur

suus, practig gedicht
Daantje, hij blijft grappig, je boom

ik had ook nog een grote schaal gemaakt met mos en amaryllis.
http://i63.tinypic.com/2ujt36d.jpg

Login of registreer om te reageren
20-12-2015 om 20:45 uur

Wij hadden het boompje van verleden jaar (eentje met wortels in een grote pot) ergens in maart in een nog grotere pot gestopt en het ingegraven in de tuin. We hoopten dat ie het zou overleven, en ja, dat was gelukt! Dus we moesten hem uitgraven. Het was een zware klus, het boompje was flink gegroeid en de aarde was verzadigd van de regen.Maar hij staat weer op het terras, met wat ballen en lichtjes. Nu moet ik er nog vogeldingetjes in hangen, zoals pindaslingers (zelf maken) en vetbolletjes.
En in maart gaat ie weer de grond in. Ik laat hem staan tot de zomertijd begint, zo gezellig!

Login of registreer om te reageren
20-12-2015 om 20:51 uur

Het eerste jaar dat we hier woonden hadden we een echte kerstboom met kluit. Die hebben we na de feestdagen in de schuur gezet tot de grond niet meer bevroren was en we hem konden planten. Daar staat ie nu nog maar eigenlijk helemaal niet op een fijne plek want vanuit huis zie je hem niet dus lampjes ofzo erin doen heeft geen zin.

Login of registreer om te reageren
22-12-2015 om 10:23 uur

Leuk om al jullie foto's te zien! Erg mooi.. En leuk hoe creatief sommigen zijn. Ik dacht dat ik best creatief was maar als ik hier kijk, leuk hoor! :)

Login of registreer om te reageren
24-12-2015 om 11:24 uur

http://i67.tinypic.com/almfq8.jpg
Samos: Tijdens een wandeling op oude landweggetjes stond een klein kerkje, t leek verlaten maar in t kerkje hing deze mooie icoon met Maria en kindje Jezus.

waarom nu al mijn foto's op de zijkant geplaatst worden ;-) ?

Login of registreer om te reageren