Denk mee: verbeteren van zorg en ondersteuning voor chronisch zieken

Het Europese Unie project (in samenwerking met Achmea), genaamd IMPLEMENT, zoekt patiënten om mee te denken, input te geven en hun ervaringen te delen. Implement is een twee jarig project met het doel om de zorg en ondersteuning voor mensen met een chronische ziekte te verbeteren.


Wil je meedenken registreer je dan op http://eu-implement.eu/experts . Heb je nog vragen mail dan met Tim Kniep (tim.kniep@achmea.nl).


Reacties

 • OmainkOmaink Gebruiker

  Goedenavond,

  Ik wil wel meedenken hoor!

  Mvgrt mevrouw IMC Meerwijk
 • funkekenfunkeken Gebruiker
  Ik heb de site net gelezen maar ik vind dat je best een stevig woordje Engels moet kunnen lezen. Ik red me wel maar is er geen Nederlandse versie of vertaling? Anders kunnen denk ik veel mensen niet mee doen.
 • mirjamLFmirjamLF Moderator
  Omaink schreef: »
  Goedenavond,

  Ik wil wel meedenken hoor!

  Mvgrt mevrouw IMC Meerwijk

  Bedankt voor uw reactie. Fijn dat uw wilt meewerken. Dit onderzoek is inmiddels afgerond. Misschien komen er in de toekomst meer oproepen op het forum en kunt u daar aan meerwerken.
 • joma66joma66 Gebruiker
  Kan me best redden met engels spreken maar lezen word een groter probleem kan me daar moeilijk mee redden. Jammer dat het ook niet in het Nederlands is.
  mirjamLF schreef: »
  Het Europese Unie project (in samenwerking met Achmea), genaamd IMPLEMENT, zoekt patiënten om mee te denken, input te geven en hun ervaringen te delen. Implement is een twee jarig project met het doel om de zorg en ondersteuning voor mensen met een chronische ziekte te verbeteren. Wil je meedenken registreer je dan op http://eu-implement.eu/experts . Heb je nog vragen mail dan met Tim Kniep (tim.kniep@achmea.nl).

Log in of Registreer om te reageren.